Af - 26/08-14 22:35

Intet gruppespil: AaB gik helt kold på CypernIntet gruppespil: AaB gik helt kold på Cypern

Apoel splitte AaB af og vandt med 4-0.

storybild

Frederik Børsting i kamp med en modstander. (Billede: Polfoto)

(Mx.dk på Cypern) Kaboum. Og exit Champions League.

Døren til det indbringende gruppespil blev tirsdag aften smækket i for AaB. Så hårdt og bastant at det må gøre lidt ondt i næsetipperne.

AaB smider topscorer på bænken
AaB smider topscorer på bænken

På Cypern gik det danske mesterhold fuldstændigt kold i sensommer-lummer-heden og tabte med hele 0-4 til Apoel FC, der forholdsvist nemt spankulerede sig til en plads ved torsdagens lodtrækning. Sammenlagt blev det hele 5-1.

Og selv om det gør ondt at læse de følgende ord med aalborgensiske øjne, så det kunne være blevet endnu værre på GSP-stadionet. Hvor de knap 20.000 crazy cyprioter fik belønning for den bulderkogende kulisse, de skabte før, under og efter afklapsningen af AaB.

Fiks AaB-profil er ved at lære at score mål
Fiks AaB-profil er ved at lære at score mål

Men de fire mål var jo mere end rigeligt: Vinicius og Tomas De Vincenti i første halveg, Stathis Aloneftis og Cillian Sheridan i anden halvleg.

AaB's største – og eneste rigtigt gode – tilbud faldt til Thomas Enevoldsen, der måtte se sit ellers gode hovedstød tæt under mål blive pareret af Urko Oardos venstrelab. Med 1-1 her havde kampen muligvis udviklet sig anderledes. Muligvis. Og muligvis ikke.

AaB'ere: Sådan går vi videre til gruppespillet
AaB'ere: Sådan går vi videre til gruppespillet

Tilbage står, at det aldrig blev de nordjyske gæsters aften. Og de optimistiske AaB-forhånds-udmeldinger om, at de godt kunne tage til Cypern og vinde, stod som lidt småpinlig varmedis efterfølgende.

Den nok så berømte sidste aflevering blev aldrig aktuel, for det var den næstsidste og tredjesidste, der rigtigt mange gange glippede.

Apoel-træner har undskyldning klar med AaB-flop
Apoel-træner har undskyldning klar med AaB-flop

I stedet venter nu gruppespillet i Europa League som en trøsteklud, der kaster 100 millioner kroner mindre af sig. Her trækkes også lod torsdag,

LÆS OGSÅ: AaB-træner: Vi kan gå derned og vinde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx