19/07-17 10:42

Racerkører flytter til Milano og flirter med FerrariRacerkører flytter til Milano og flirter med Ferrari

Mikkel Mac skifter dansk adresse ud med en italiensk for at styrke samarbejdet med Ferrari-teamet AF Corse.

storybild

Milano. Det er et strategisk træk, når den danske racerkører Mikkel Mac senere i denne måned flytter til den italienske storby Milano.

Det sker for at komme tættere på sin italienske arbejdsgiver, Ferrari-teamet AF Corse, men også for at lære sproget og den italienske kultur bedre at kende.

- Jeg har arbejdet sammen med italienere, siden min sæson i Maserati World Trofeo i 2013, og mine relationer til Ferrari er naturligt styrket efter tre sæsoner med Formula Racing og AF Corse i European Le Mans Series.

- Jeg kan godt lide den italienske ånd og lidenskab, og jeg har med tiden lært en del italienske motorsportsfolk rigtig godt at kende, siger Mikkel Mac i en pressemeddelelse.

Mikkel Mac debuterede i 24-timers-løbet Le Mans med danske Formula Racing i 2016, og han kører i år for det AF Corse-støttede team Spirit Of Racing sammen med sin portugisiske makker Miguel Ramos.

Nu vil Mikkel Mac forsøge at komme tættere på sin italienske arbejdsgiver og styrke forbindelserne til Ferrari.

- Problemet er bare, at der er langt mellem Danmark og Italien.

- Ved at flytte til Milano kommer jeg tæt på den daglige gang i teamet og kan nemmere deltage i møder og andre aktiviteter, som jeg ellers ville sige nej til på grund af afstanden, forklarer Mikkel Mac.

Den 24-årige racerkører arbejder som coach hos Formula Racing, ligesom han deltager i den danske Supertourisme-serie, når kalenderen tillader det.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange har misforstået hot tendens:...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Tjener millioner på danskernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx