Af - 25/10-15 15:50

Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krigDanske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig

Nicolas Dalby er stadig ubesejret som professionel efter fantastisk comback i Dublin. - Jeg fandt de store tyre-nosser frem, siger den glade dansker.

storybild

Nicolas Dalby beviste lørdag endnu en gang, at han har evnerne til at kæmpe mod de bedste i verden. (Arkivfoto) (Billede: Polfoto)

30-årige Nicolas Dalby blev aftenens helt store oplevelse, da han lørdag optrådte i UFC for anden gang i karrieren.

Danskeren fik det medlevende publikum i Dublin og seere i hele verden til at tabe underkæben, da han vendte det, som lignede et klart nederlag, til en uafgjort kamp mod det 22-årige stortalent Darren Till fra England.

Dansker efter blodig UFC-debut: - Jeg er kommet hjem!
Dansker efter blodig UFC-debut: - Jeg er kommet hjem!

Hundested-drengen var udbokset og nedkæmpet i de to første runder, hvor en hård uppercut var ved at sende ham i gulvet, men i tredje runde vendte han det hele og dominerede Till så hårdt, at det fremtvang et remis.

UFC kvitterede efter stævnet med en check på 50.000 dollars til de to weltervægtere for 'Fight of the Night.

- Alt taget i betragtning er jeg tilfreds, siger Nicolas dagen derpå til metroxpress.

Dansker debuterer i MMA-kongeklassen i nat
Dansker debuterer i MMA-kongeklassen i nat

- Jeg bevægede mig ikke nok i de to første runder, og brugte ikke mine egne værktøjer. Men mellem 2. og 3. runde tog min coach en seriøs snak med mig, og så fandt jeg de store tyrenosser frem fra rygsækken, siger Nicolas Dalby.

Det uafgjorte resultat betyder, at både Nicolas Dalby og Darren Till kan fortsætte deres UFC-karrierer som ubesejrede (Dalby har 14 sejre og en uafgjort), og det fik de fejret med manér.

Pigerne kommer - og smadrer dig
Pigerne kommer - og smadrer dig

- Da vi fik at vide på pressemødet efter kampen, at vi var 'Fight of the Night', lavede vi lige en høj femmer. Bagefter gik vi ud og fejrede med en fadøl. Jeg har faktisk ret slemme tømmermænd i dag, erkender danskeren, som nu kan tillade sig at kalde sig en etableret UFC-fighter.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste MMA-fighter kylet ud af UFC

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx