08/07-17 10:32

Piotr Wozniacki forventer powertennis fra ung esterPiotr Wozniacki forventer powertennis fra ung ester

London. Caroline Wozniacki er favorit, når hun lørdag møder Anett Kontaveit fra Estland i tredje runde af Wimbledon, men ifølge bookmakerne en meget kneben én af slagsen.

storybild

Far og træner Piotr Wozniacki udtrykker da også stor respekt for 21-årige Kontaveit, der kommer med en frisk turneringssejr fra græsset i 's-Hertogenbosch.

- Det bliver ikke nogen nem kamp. Hun er en ung pige, som slår meget rent og mange vindere. Det bliver ren powertennis fra hende, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki nævnes pludselig som en varm bejler til en plads i semifinalen, efter flere favoritter, som var mulige modstandere i de næste runder, faldt torsdag.

Men Piotr Wozniacki vil ikke høre tale om, at vejen til succes er blevet nemmere, fordi eksempelvis den formstærke tjekke Karolína Plísková er ude og ikke længere kan vente i kvartfinalen.

- Det betyder ingenting. Så møder man bare én, der er endnu bedre på det tidspunkt, fordi den anden spiller var bedre (end favoritten, red.). Det er altid de bedste spillere, der er tilbage i en turnering, og nu er der ingen dårlige.

- Jeg kigger ikke på rangeringer. De betyder ikke noget. Slet ikke her, fordi der er mange græsspecialister, siger Piotr Wozniacki.

Anett Kontaveit lader til at være én af disse, og derfor omtaler Caroline Wozniacki lørdagens modstander med stor respekt.

- Hun slår hårdt fra begge sider og server godt. Så det bliver vigtigt, at jeg får flyttet hende runde og er helt klar fra start.

Kampen er sat på programmet som nummer to på bane 1 lørdag. Et forsigtigt bud på et starttidspunkt kunne være klokken 16.30 dansk tid.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx