Af - 15/09-13 18:51

Oprykkere rykker op i tabellenOprykkere rykker op i tabellen

FC Vestsjælland slog sidste års bronzevindere Randers med 2-0. Nu ligger Slagelse-holdet selv på tredjepladsen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det er bestemt ikke til at se, at FC Vestsjælland både er oprykkere og debutanter i Superligaen. Efter 2-0 over Randers er Ove Pedersens tropper nu ubesejrede i seks Superliga-kampe i træk.

Mens første halvleg af kampen bestemt ikke var noget skrive om, så leverede den anden rigtig god underholdning - for hjemmepublikummet.
Begge mål var rene perle-scoringer. Ved det første mål lagde Marc Dal Hende køligt bolden højre om Chris Sørensen, smuttede selv venstre om, og så hamrede han bolden i nettet fra tæt hold, bag ryggen på Randers-forsvareren. Målet til 2-0 blev pandet ind af Dennis Sørensen, som med perfekt timing sikrede sejren med små 10 minutter igen.

Fra starten af anden halvleg kom den hjemvendte søn, Djiby Fall, på banen for Randers, og der gik et sus over Slagelse Stadion, da bolden nærmede sig den indskiftede angriber i to meters højde. Danske fodboldfans har ikke glemt de mål, som Djiby scorede sidste gang, han var i Danmark, men i Slagelse, blev det ved mindet for Randers, som nu ikke har scoret i Superligaen siden 19. august.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx