16/03-16 13:23

Håndboldligaen kan blive afgjort ved skrivebordetHåndboldligaen kan blive afgjort ved skrivebordet

Sagen om KIF Kolding Københavns ulovlige brug af træner Carlos Ortega skal behandles i DHF's ankeinstans.

storybild

Lasse Andersson (med bolden) i aktion for KIF Kolding København i håndboldligaen. (Billede: Polfoto/Aarestrup Pedersen Rune)

Herrernes bedste håndboldliga styrer mod en særdeles kaotisk afslutning.

Det står klart, efter at Skive, Sønderjyske og Mors-Thy ifølge TV2 Sporten har protesteret over afgørelsen i en sag, der omhandler KIF Kolding Københavns ulovlige brug af træneren Antonio Carlos Ortega.

Den 44-årige spanier har siddet på trænerbænken for KIF mod de tre ligakonkurrenter, uden at klubben havde tilladelse til at bruge ham.

DHF's disciplinærudvalg takserede i sidste uge forseelsen til en bøde på 100.000 kroner, men den straf er Skive, Sønderjyske og Mors-Thy ikke tilfredse med.

De tre klubber ønsker, at KIF fratrækkes de fem point, som holdet opnåede i kampene med Ortega på bænken.

Hvis ankeinstansen under DHF skærper straffen, så kan det sende grundspillet ud i en skrivebordsafgørelse eller et muligt efterspil.

Grundspillet afsluttes om en uge, og anken kan få stor indflydelse på Skive, Sønderjyske og Mors-Thys endelige placeringer, hvis klubberne får point ud af ankesagen.

Med to spillerrunder tilbage af grundspillet kæmper Sønderjyske med Skanderborg om den ottende og sidste plads i slutspillet, mens Skive og Mors-Thy er involveret i kampen om nedrykning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udbetaler millioner i gyldne...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx