Af Ritzau - 24/08-16 14:05

FCM tager til tyrkisk heksekedel med svært udgangspunktFCM tager til tyrkisk heksekedel med svært udgangspunkt

Der venter FC Midtjyllands en stor udfordring i returopgøret mod Osmanlispor, erkender træner Jess Thorup.

storybild

Der venter Jess Thorup og FCM-mandskabet en stor mundfuld, når de torsdag aften gæster Osmanlispor i Tyrkiet. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Det er med ryggen mod muren, når FC Midtjylland torsdag træder ind på Osmanlispors tyrkiske hjemmebane med et 0-1-nederlag i bagagen.

Det erkender FC Midtjyllands træner, Jess Thorup, umiddelbart inden det afgørende returopgør i Europa League-kvalifikationens playoffrunde.

- Vi fik ikke givet os selv det udgangspunkt, som vi havde håbet på, på hjemmebane.

- Men det vidner selvfølgelig også om, at det er en stærk modstander, vi er oppe imod. Og det er ikke blevet nemmere af, at vi skal til Tyrkiet, hvor vi ved, at der venter os noget af en udfordring i forhold til fans, varme og så videre, siger Jess Thorup.

- Men vi glæder os, og nu må vi se, om vi kan overraske.

I første kamp på Midtjyllands hjemmebane blev det til et 0-1-nederlag, efter at Patrick Banggaard sendte bolden i eget net efter 20 minutters spil.

- Men ellers synes jeg langt hen ad vejen, at vi holdt dem fra chancer. Og jeg synes egentlig også, at vi fik produceret nogle fine chancer, siger Jess Thorup.

Nu kræves en toppræstation for at vende resultatet i Tyrkiet.

- Alle vores spillere skal ramme deres topniveau, og så skal vi have scoret dernede. Vi har vist før, at vi har evnerne til at score mål i internationale kampe, og at vi er gode til at score på udebane. Samtidig skal vi have lukket af nede bagved, siger FCM-træneren.

Midtjydernes nyindkøbte stjerne, Rafael van der Vaart, er en del af den trup, der flyver til Tyrkiet, men det er endnu uvist, om hollænderen skal i aktion.

Indtil videre har udmeldingen fra FCM-lejren været, at man regner med at kunne benytte sig af hollænderen efter landsholdspausen, der begynder i slutningen af august.

FC Midtjylland tager hul på den afgørende playoffkamp torsdag aften klokken 20.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx