29/10-17 20:59

OB-profil efter ny sejr: Vi hører til i top-6OB-profil efter ny sejr: Vi hører til i top-6

OB slog søndag aften AaB med 2-0 i Aalborg og er efter en god periode kommet op i top-6.

storybild

Rasmus Festersen er tilfreds efter OB''s sejr i Aalborg. Scanpix/Henning Bagger

Odense. OB hentede søndag aften en vigtig sejr i Aalborg, da udeholdet slog AaB med 2-0. Sejren betyder, at Kent Nielsens tropper kravler ind i top-6 med 21 point efter 14 spillerunder.

Det er især den seneste periode, der har bragt OB op i det sjove selskab. 11 point i de seneste fem opgør i Alka Superligaen står fynboerne noteret for, hvilket rækker til en sjetteplads.

Dermed er klubbens målsætning om en plads i top-6 i den grad inden for rækkevidde.

- Vi hører til i top-6 med vores materiale i truppen. Det sagde vi også sidste sæson, hvor det blev meget uforløst, men det virker til, at vi har fået en stabilitet i vores spil. Der er noget potentiale, der bliver forløst lige nu, siger OB-angriber Rasmus Festersen.

- Jeg synes, vi har vist tegningen til det mange gange. Vi har spillet mange gode kampe, hvor vi ikke har fået det ønskede resultat, men det gør vi nu. Der ligger dog stadig noget og ulmer, som ikke er helt forløst.

- Isoleret var kampen i dag ikke nogen pragtkamp, men man gør mange ting rigtigt som hold, når man kan vinde, selv om man spiller grimt, siger Rasmus Festersen.

Den seneste pointhøst i Odense er især blevet grundlagt af en stærk defensiv, som statistisk er en af de bedste i ligaen. OB har kun lukket 11 mål ind i 14 kampe - samme antal som Brøndby.

- Vi er svære at slå, fordi modstanderne har svært ved at score imod os. Det kan ikke være en tilfældighed, at der er spillet 14 kampe, og vi har lukket 11 mål ind, siger OB-træner Kent Nielsen.

- Det, der er vigtigt i øjeblikket, er at blive ved med at samle point op. Nu fik vi tre point i dag, og det bliver afgørende at bevare stabiliteten i en sindssyg tæt Superliga, slutter han.

Joan Simun Edmundsson og Rasmus Festersen stod for OB’s to scoringer i Aalborg søndag aften.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tragedie: 14-årig dreng død efter...
bt.dk
Fra Nansensgade til verdenssucces på...
bt.dk
Brøndby-spillerne fik fri: Zorniger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx