Af - 30/09-15 22:49; Opdateret: 30/09-15 23:05

Fire gange øv: Dansk Champions League-aften gik helt i sortFire gange øv: Dansk Champions League-aften gik helt i sort

Nicklas Bendtner fik spilletid, men tabte med Wolfsburg. Det samme gjorde de tre andre danskere, der var i aktion.

storybild

Andreas 'AC' Christensen tabte til Sergio Aguero og Manchester City med Mönchengladbach. (Billede: Polfoto/AP/Sebastian Konopka)

70 minutter spillet. Ud med topscorer Bas Dost ind med nummer 3, Nicklas Bendtner.

Den indskiftning er set mange gange før i Wolfsburg i det seneste års tid. Således også i aftes, hvor den danske landsholdsstjerne måtte se størstedelen af Wolfsburgs kamp mod Manchester United fra bænken.

Malmö taber med ære efter Ronaldos jubilæumsmål
Malmö taber med ære efter Ronaldos jubilæumsmål

Men med 20 minutter tilbage af opgøret på Old Trafford kom den store angriber ind. Nu skulle der satses offensivt fra træner Dieter Hecking, som også satte verdensmesteren Andre Schürrle på banen.

Wolfsburg var nemlig nede med 1-2 til De Røde Djævle. Tyskerne var ellers kommet foran efter bare fire minutters spil. Men United åd sig tilbage i opgøret og efter pletskud fra Juan Mata (på straffe) og Chris Smalling var der sejrsstemning i luften på Old Trafford.

Manchester United sejrer efter Mata-opvisning
Manchester United sejrer efter Mata-opvisning

Trods optræk til chancer, blandt andet en noget kikset dansk afslutning i feltet, kunne Bendtner ikke bevise over for træneren og omverdenen, at han skal være førstevalg i Wolfsburgs angreb. United holdt stand og tog sejren.

Michael Krohn-Dehli måtte også gå fra banen med uforløst sag, da han sammen med Sevilla tabte 0-1 til Juventus. Landsholdsspilleren fik fuld spilletid mod italienerne, som fik en fortjent 2-0-sejr - blandt andet på Alvaro Moratas femte scoring i de sidste fem CL-kampe, han og klubben har deltaget i.

Bayern München-angriber har det for vildt for tiden - se her hvorfor
Bayern München-angriber har det for vildt for tiden - se her hvorfor

Meget bedre gik det ikke for den kun 19-årige Andreas ‘AC’ Christensen. Han fik CL-debut og spillede hele kampen i midterforsvaret hos Mönchengladbach, som havde besøg af Manchester City.

Det er jo skønt nok. Men også her havde en Manchester-klub overhånden mod et tysk mandskab. 2-1 vandt City på en overtidsscoring, da Sergio Aguero satte bolden ind på et straffespark.

Surt show.

Stor danskeraften i vente i vilde Champions League-brag
Stor danskeraften i vente i vilde Champions League-brag

Helt slemt gik det for Simon Poulsen, som fik det sidste kvarter, da PSV blev besejret med 2-3 ude mod CSKA Moskva. O-3 stod det allerede til russerne ved pausen.

Bedre held næste gang til alle fire...

LÆS OGSÅ: Ronaldo risikerer værste måltørke i fem år

LÆS OGSÅ: Sene scoringer redder Barcelona fra fiasko på Camp Nou

LÆS OGSÅ: Porto giver Chelsea klø i Casillas' rekordkamp

LÆS OGSÅ: Bayern afslutter Zagrebs vilde stime på en halv time

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx