Af - 11/07-16 09:08

Ups! Her er billedet, franskmændene ikke vil have, du skal seUps! Her er billedet, franskmændene ikke vil have, du skal se

Et særligt billede tager en masse opmærksomhed på sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Alt var klar til den store fest. På hjemmebane skulle det franske fodboldlandshold ‘blot’ sikre det sidste stik, inden ‘le bleu’ kunne lade sig hylde af millioner i Paris’ gader.

Men som bekendt blev det Portugal, der løb med pokalen og EM-triumfen. Franskmændene måtte gå skuffede hjem i seng i stedet for at fejre titlen til den lyse morgen.

Derfor gør det formentlig ekstra ondt at vide, at en paradebus var kørt i stilling, som skulle fremvise de potentielle helte for det franske folk. Og netop den bus er nu blevet et stort samtaleemne på sociale medier.

Ronaldos natsværmer fik internettet til at smelte
Ronaldos natsværmer fik internettet til at smelte

Med ordene ‘Europamestre 2016’ og ‘tak’ påmalet på siden er bussen blev set på skammens vej væk fra offentlighedens søgelys, og det har fået mange til at grine af og håne franskmændene, der åbenbart følte sig så tilpas sikre på sejren, at en bus var blev udsmykket til den store anledning.

Ronaldo: EM-triumf er et af mine lykkeligste øjeblikke
Ronaldo: EM-triumf er et af mine lykkeligste øjeblikke


Ikke overraskende er særligt britiske medier hånlige over for arvefjenderne fra den anden side af ‘Den Engelske Kanal’. Eksempelvis kalder ‘The Sun’ franskmændene for kæphøje.

Ronaldo forudså, at Portugals målhelt ville score
Ronaldo forudså, at Portugals målhelt ville score

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx