Af Ritzau - 19/10-16 23:48; Opdateret: 20/10-16 00:47

Guardiola efter 0-4-lussing: Udvisning ødelagde kampenGuardiola efter 0-4-lussing: Udvisning ødelagde kampen

Efter Bravos røde kort var kampen forbi, mener Josep Guardiola, der så Manchester City tabe 0-4 i Barcelona.

storybild

Noget glædeligt gensyn fik Josep Guardiola ikke, da han var tilbage på sin gamle hjemmebane i Barcelona. (Billede: Scanpix/Josep Lago)

Et rødt kort til målmand Claudio Bravo dræbte Manchester Citys mulighed for point i udekampen mod Barcelona i Champions League onsdag aften.

Det mener Manchester City-manager Josep Guardiola, efter at hans engelske mandskab fik en snitter på 0-4 på Camp Nou.

- Det er hårdt på dette niveau. Indtil vi blev 10 mod 11, var det en åben kamp. Efter udvisningen var det overstået, siger Guardiola ifølge uefa.com.

Bravo blev smidt ud ved stillingen 1-0 kort inde i anden halvleg efter en slem fadæse, hvor han først smed bolden væk og siden reddede den med hænderne uden for feltet.

Indtil da havde Barcelona været let dominerende, og efter Bravos exit meldte City sig ud af kampen.

- Jeg har talt med ham, og han er skuffet, men det er en del af spillet, siger Manchester City-manageren om sin målmand.

Det var Citys fjerde kamp på stribe uden sejr - en stime, der begyndte med 3-3-kampen mod Celtic i seneste Champions League-runde.

Guardiola er frustreret over, at hans spillere i øjeblikket har en vane med at ødelægge det for sig selv.

- Hver kamp, siden vi mødte Celtic, har været det samme. Mod Everton (i lørdags, red.) var det et selvmål og to brændte straffespark. Vi er nødt til at forandre stemningen, siger Josep Guardiola.

Manchester City og Barcelona møder hinanden igen i næste Champions League-runde 1. november. Den kamp spilles i Manchester.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx