Af Jonas Melander Hammer - 03/09-17 10:09

Sikkerhedsvagter ødelagde drengs dag: Så viftede Messi med hånden Sikkerhedsvagter ødelagde drengs dag: Så viftede Messi med hånden

En ung dreng havde nær fået sin dag fuldstændigt ødelagt, da han ville møde sit idol Lionel Messi. Sikkerhedsvagter førte ham nemlig væk, da verdensstjernen mødte ind på spillerhotellet – og det var med tårer i øjnene.

storybild

Messi redede en ung drengs dag, da han bad sikkerhedsvagter slippe drengen, så han kunne tage billeder med stjernen. (Billede: MIGUEL ROJO)

Men da det så aller værst ud for drengen, tog den argentinske troldmand sagen i egen hånd. Messi viftede med hånden, og så fik en af de personer, der fulgte Messi til hotellet travlt. Han løb efter sikkerhedsvagten og drengen, og gav drengen lov til at komme tilbage.

Og der var masser overskud at hente fra argentineren. Han så ikke synderligt påvirket ud, når man tænker på, at Argentina lige nu balancerer på et knivsæg i forhold til at kvalificere sig til VM. Han både krammede og tog billede med den unge dreng, der denne gang forlod mødet med et smil i stedet for gråd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Tallene eksploderer: Nu må tusindvis...
bt.dk
BTs karakterer efter vildt brag i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx