04/05-14 23:20

Real Madrid kokser hjemme - guldet afgøres i drømmefinaleReal Madrid kokser hjemme - guldet afgøres i drømmefinale

Real Madrid måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Valencia, og dermed kiksede alle tre tophold i samme spillerunde

storybild

Real Madrid var aldrig i nærheden af sejren på hjemmebane mod Valencia. (Billede: Daniel Ochoa de Olza)

Først kiksede FC Barcelona. Så gik det galt for Atlético Madrid. Og søndag aften gjorde Real Madrid så topholdenes sorte søndag komplet.

Real Madrid måtte nøjes med 2-2 til Valencia, der ellers har haft en skuffende sæson, som man slutter langt fra de europæiske pladser.

Men trods den overkommelige modstander lykkedes det altså ikke Real Madrid for alvor at profitere af konkurrenternes pointtab.

Barcelona sætter to dumme point til mod Getafe
Barcelona sætter to dumme point til mod Getafe

Og holdet kan takke en virkelig flot hælscoring af Cristiano Ronaldo i to minutters overtid for, at det ikke gik helt galt.

Valencia gik nemlig frisk til sagen på Estadio Santiago Bernabeu og Jeremy Mathieu bragte holdet foran efter et hjørnespark i første halvlegs sidste minut.

Champions League-finalisterne lignede dog fra anden halvlegs start et hold, der havde fået snakket tingene igennem i pausen.

Hjemmeholdet pressede hårdt på fra anden halvlegs start, og der var ikke gået mere end 10 minutter, før den pludselig målfarlige midterforsvarer Sergio Ramos kunne heade bolden i nettet til udligning 1-1.

Chok: Atlético Madrid snubler på udebane
Chok: Atlético Madrid snubler på udebane

Da lå det hele i Real Madrids hænder, men holdet, der havde vundet 15 ud af 17 hjemmekampe i denne sæson, blottede sig igen.

Pludselig var Daniel Parejo fri i straffesparksfeltet, og han udplacerede Diego López i målet til en ny Valencia-føring.

Som ventet satsede hjemmeholdet desperat i slutfasen, men Valencia bevarede roen, spillede bolden fint rundt og tog dermed den værste brod af afslutningspresset.

Men Ronaldos blændende detalje sørgede for pointdeling, og Real Madrid var faktisk flere gange tæt på sejrsmålet i dommerens tillægstid.

Med to kampe igen har Atlético Madrid 88 point, Barcelona har 85, mens Real Madrid har 83 for en kamp færre.

Barcelona og Atlético Madrid mødes i den sidste runde, og da indbyrdes kampe tæller før målscoren, er der lagt op til en dramatisk finale.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx