Af Ritzau - 20/01-17 20:40

København holder hjemmebanestime og ordner Team EsbjergKøbenhavn holder hjemmebanestime og ordner Team Esbjerg

København Håndbold var for stor en mundfuld for Esbjerg, som tabte ligaopgøret i København med syv mål.

storybild

Louise Svalastog (tv.) og København Håndbold vandt hjemme over Team Esbjerg i Primo Tours Ligaen fredag aften. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Morten Stricker)

Team Esbjerg var kommet til Frederiksberg-Hallerne fredag aften i forsøget på at stoppe København Håndbolds imponerende hjemmebanestime.

Det lykkedes dog langt fra, da hjemmeholdet endte med at vinde opgøret i Primo Tours Ligaen ganske overlegent med 31-24.

Dermed spillede københavnerne sig op på fjerdepladsen i ligaen med 16 point for 13 kampe ligesom Esbjerg, der efter nederlaget ligger på femtepladsen.

Esbjerg er kommet skidt i gang med det nye år og har indtil videre tabt til både København og Silkeborg-Voel KFUM og spillet uafgjort mod Skanderborg Håndbold.

København hentede derimod årets tredje sejr i træk.

Det er blandt andet blevet til hjemmesejre over både Esbjerg og Viborg HK, og København har i denne sæson ikke sat point til på hjemmebane endnu, ligesom at København i ligaen ikke har tabt i egen hal siden oktober 2015.

De to hold fulgtes ad frem til 3-3 i kampens indledning, men så tog Esbjerg fra, og Marie Vestergaard bragte gæsterne foran 6-3 efter ni minutter.

Anne Mette Hansen udlignede til 8-8 for København efter 12 minutter, men så satte hjemmeholdet turbo på spillet, og med fem minutter igen lød føringen på 15-10 til københavnerne.

Pausestillingen var en københavnsk føring på 18-12, og efter pausen kunne gæsterne heller ikke for alvor true hjemmeholdet, som vandt de sidste 30 minutter med 13-12.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DR bekræfter: Her er den nye X...
bt.dk
Uheld skaber lang kø på motorvej
bt.dk
Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx