Af - 15/06-17 15:35

Afsløring: Krohn-Dehlis fremtid i Spanien er på pladsAfsløring: Krohn-Dehlis fremtid i Spanien er på plads

Michael Krohn-Dehli i de seneste uger. Men den danske landsholdsspiller har netop aftalt med Sevilla, at han skal blive i storklubben i en sæson mere.

storybild

(Billede: FABRICE COFFRINI)

Levante, Celta Vigo og flere andre mindre spanske klubber har været kædet sammen med Michael Krohn-Dehli i de seneste uger. Men den danske landsholdsspiller har netop aftalt med Sevilla, at han skal blive i storklubben i en sæson mere.

Det afslører Krohn-Dehlis agent, Rob Witschge, overfor BT Sporten.

»Han har skrevet under på en aftale, der gælder et år frem. Vi lod det være op til Sevilla at beslutte, om de ville beholde Michael. Og det ville de gerne. De har sagt, at de ser Michael som en meget professionel spiller og en meget god spiller,« siger den hollandske agent.

Michael Krohn-Dehli skrev i sommeren 2015 under på en to-årig kontrakt med den spanske storklub med en option på et år mere. Det er denne option, der nu er blevet aktiveret.

8-årige Mili måtte ikke spille fodbold med de andre piger: Kan du se hvorfor?
8-årige Mili måtte ikke spille fodbold med de andre piger: Kan du se hvorfor?

Hele den forgangne sæson fik den danske landsholdsspiller smadret af en grim knæsskade, som han fik i semifinalen i Europa League i slutningen af 2016-sæsonen. Kun to optrædener fik han i de sidste to kampe i sæsonen.

Derfor har der været tvivl om Sevilla, som sluttede på fjerdepladsen i La Liga, ville forlænge med den snart 34-årige dansker. Et trænerskifte har også udsat beslutningen, men Jorge Sampaolis afløser, Eduardo Berizzo, vil gerne beholde Krohn-Dehli, hvilket han da også løftede sløret for, da han i weekenden blev præsenteret i klubben.

- Han er en meget dygtig fodboldspiller, som jeg tidligere har arbejdet sammen med, og som jeg har stor respekt for. Han har stor værdi for os, sagde Berizzo, som har trænet Krohn-Dehli i Celta Vigo i 2015-sæsonen.

Rob Witschge fortæller, at Krohn-Dehli, som har 56 danske landskampe på cv’et, aldrig for alvor var nervøs for, om Sevilla forlænge, hvilket hele tiden har været hans første prioritet.

- Han har aldrig været nervøs. Han er ikke typen, der bliver nervøs, men han er selvfølgelig glad for at høre, at de vil beholde ham. Det er en fantastisk klub - en stor klub - som spiller på det højeste niveau i Europa, siger Rob Witschge, som bekræfter, at der var flere interesserede klubber, hvis Sevilla havde droppet ham.

- Det var hans første prioritet at spille på så højt et niveau som muligt. En spiller med Michaels kvalitetet, som spiller på højeste niveau, kan altid tage et skridt ned, men han ville gerne blive.

Krohn-Dehlis kontrakt løber et år mere hos den andulusiske storklub efter samme vilkår lønmæssigt, som blev forhandlet på plads i sommeren 2015. Om hans arbejdsgiver også hedder Sevilla efter næste sommer vil tiden vise.

- Det vigtigste er, at Michael får spillet mange kampe og får vist, at han stadig har et højt niveau, så må vi tage den derfra, siger danskerens agent.

Sevilla har endnu ikke meldt beslutningen om at beholde Krohn-Dehli ud.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx