Af Ritzau - 10/05-16 11:42

Burnley-stjerne blev snydt for medalje efter oprykningBurnley-stjerne blev snydt for medalje efter oprykning

Veteranen Joey Barton blev offer for en pinlig administrativ fejl, da Burnley rykkede op i Premier League.

storybild

Joey Barton (th.) var ikke tilfreds med ikke at modtage en medalje for at vinde den næstbedste engelske fodboldrække med Burnley. (Billede: Reuters/Paul Burrows)

Joey Barton var udsat for en administrativ bommert, da fodboldspilleren ikke modtog en medalje ved mandagens fejring af Burnleys oprykning til Premier League i næste sæson.

Efter at have været med til vinde den næstbedste engelske fodboldrække skulle alle spillere fejres på rådhuset i Burnley, men der var ingen medalje til Barton samt holdkammeraten James Tarkowski.

Den tidligere Manchester City- og Newcastle-spiller har spillet fremragende på et stærkt Burnley-mandskab i denne sæson, og for nylig blev han kåret som årets spiller i klubben.

Der var kun 25 medaljer til uddeling, men Burnley havde sendt 27 spillere op til podiet, og de to sidste - Barton og Tarkowski - måtte gå tomhændet derfra. Der var ikke flere medaljer.

Burnley har beklaget fejlen og taget hele ansvaret for det pinlige optrin.

- Klubben fik besked om, at 25 medaljer ville blive delt ud, og vi stillede op med 27 spillere. Vi vil gerne beklage til ligaledelsen for denne administrative fejl. Samtlige spillere får en medalje, skriver Burnley på Twitter.

Barton havde selv skrevet følgende på Twitter efter fadæsen:

- Ingen medalje? Hvad sker der?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx