Af - 19/09-13 00:00

Skuffede danskere efter 0-4: Vi havde styr på BarcelonaSkuffede danskere efter 0-4: Vi havde styr på Barcelona

Trods det store nederlag til FC Barcelona kunne Ajax-danskere se muligheder for fremtiden.

storybild

Christian Poulsen (tv.) prøver at stoppe Neymar. (Billede: Polfoto/AP/Emilio Morenatti)

De tabte hele 0-4 på Camp Nou til FC Barcelona.

Alligevel var Ajax's to danskere i startopstillingen en smule skuffede over ikke at at slippe væk med lidt mere, for det hollandske hold var fint med i første halveg.

LÆS OGSÅ: Ingen chance uden Eriksen - Messi knuser Ajax-danskere

Nicolai Boilesen til 3+: - Det er lidt vores egen skyld, for vi havde læst dem godt i første halvleg. De få så det her flotte mål på frispark (Lionel Messis til 1-0, red.), men ellers synes jeg, at vi havde godt styr på dem. De får så det mål til 2-0, og der stopper vi med at spille fodbold. Og det irriterer mig lidt, for der var muligheder. Og ved 3-0-målet kollapser vi.

Han havde også en kommentar til, at Ajax Amsterdam stillede op uden de to nyligt afhændede spillere Christian Eriksen (til Tottenham) og Toby Alderweireld (til Atletico Madrid):

- Det er to vigtige spillere, ingen tvivl om det. Og vi har kun spillet to kampe sammen, siden de rejste, så det er ikke en ideel start. Vi vil selvfølgelig savne dem, men vi må også komme videre, sagde Nicolai Boilesen.

Også Christian Poulsen var skuffet over ikke at have udnyttet de store målchancer, der var i første halvleg. For så scorede Lionel Messi sådan uden at gøre væsen af sig hattrick.

- Det virkede mest til, at han bare havde en almindelig dag på jobbet, men når først han er i aktion, er han virkelig svær at få fat i. Det er altid svært på Camp Nou, men jeg er alligevel skuffet over at tabe 0-4, sagde Christian Poulsen til 3+.

Nicolai Boilesen kunne dog trods det store nederlag se perspektiver i indsatsen i forhold til de kommende kampe. Næste gang gælder det AC Milan.

- Jeg synes, at hvis vi tager første halvleg med og spiller sådan i 90 minutter, så har vi gode chancer mod alle hold. Det bliver selvfølgelig også rigtigt svært hjemme mod Barcelona, men der er gode chancer mod AC Milan og Celtic, sagde Nicolai Boilesen.

AC Milan slog onsdag aften Celtic med 2-0 i den anden kamp i Gruppe H.

LÆS OGSÅ: Ingen chance uden Eriksen – Messi knuser Ajax-danskere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Dansk ekspert mødte Wozniacki: Jeg...
bt.dk
Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx