Af - 11/05-14 19:17

FCK smadrede ulvenes håb i de døende minutterFCK smadrede ulvenes håb i de døende minutter

FC Midtjylland var utroligt tæt på stadig at være med i guldkampen, men efter en overtidsscoring røg guldet til Aalborg.

storybild

Et tæt opgør endte alligevel med en sejrherre, idet FCK scorede til 2-3 i overtiden. (Billede: Polfoto)

- Det betyder ikke en skid, sagde FC Midtjylland-anfører Kristian Bach Bak efter 3-1-nederlaget på Brøndby Stadion i torsdags. Holdet var stadig mentalt stærkt, lovede han.

Men noget tyder på, at kaptajnen tog fejl. Holdet fra heden tabte 3-2 hjemme mod FC København, og da AaB sikrede sig et enkelt point i Slagelse, er er ikke længere nogen tvivl: Nordjyderne er danske mestre.

Vanvittig afslutning: FCK scorede i tillægstiden og sendte guldet til Aalborg
Vanvittig afslutning: FCK scorede i tillægstiden og sendte guldet til Aalborg

- Vi skulle have vundet. Det der ingen tvivl om. Vi skulle bare have været skarpere på dødbolde, det er simpelthen pivringe, sagde FCM-keeper Jonas Lössl til Canal 9 efter kampen.

At midtjyderne nu også risikerer at formøble andenpladsen i sidste spillerunde havde keeperen ikke meget mod på at give en kommentar til.

- Den her kamp fylder rigtig meget lige nu. Det er meget, meget svært at beskrive, lød det.

FCM kom ellers udmærket fra start, idet Morten ‘Duncan’ Rasmussen omsatte et straffespark til 1-0, og så var der ellers jubel i Herning.

Men løverne bed fra sig. I overtiden af første halvleg gjorde københavnernes Rurik Gislason det til 1-1, og syv minutter inde i anden halvleg kom Andreas Cornelius frem og satte bolden ind til 1-2.

Ti minutter senere kom midtjyderne dog tilbage. Igen var ‘Duncan’ helten, men han skulle alligevel vise sig at blive skurken.

For efter 75 minutter havde FCK’s Georg Margreitter hånden på bolden i eget målfelt. Det resulterede i det andet gule kort til den østrigske lejesvend, og han måtte dermed forlade banen. På det efterfølgende straffespark havde ‘Duncan’ mulighed for at lave hattrick og bringe sit hold i front, men med et vagt, fladt skud var det ikke nogen uoverkommelig opgave for Johan Wiland i FCK-buret at blokere.

Dermed så det ud til, at mesterskabet først skulle afgøres i sidste runde, da AaB også stod til at få uafgjort. Men i overtiden, da spillerne nærmest var gået ud i omklædningsrummene, satte Christian Bolaños den ind til 3-2, og midtjydernes skæbne var en realitet: Intet guld i år.

- Det er den største skuffelse, jeg nogensinde har oplevet, sagde FCM-træner Glen Riddersholm meget præcist efter kampen til Canal 9.

FC Midtjylland skal møde SønderjyskE i sidste spillerunde. Her risikerer ulvene at blive overhalet af netop FC København i tabellen, hvis resultaterne ikke flasker sig.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
FCK's nye superstjerne: Ville sgu...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx