Af - 15/12-16 11:09

Smiley-tweet: Profil afviser hån efter trænerfyringSmiley-tweet: Profil afviser hån efter trænerfyring

Nicklas Helenius afviser, at et opsigtsvækkende tweet har forbindelse til fyringen af AaB-træner Lars Søndergaard.

storybild

Nicklas Helenius er lejet ud fra sin barndomsklub AaB til Silkeborg, da nu den fyrede træner Lars Søndergaard ikke kunne bruge ham. (Billede: Henning Bagger)

En fyret AaB-træner fulgt op af tre smileyer i et tweet fra en spiller, der er udlejet fra klubben.

Det er et rent tilfælde.

Det siger superligaprofilen Nicklas Helenius, som på det kraftigste afviser, at hans tweet med tre smileyer har forbindelse med fyringen af AaB-træner Lars Søndergaard her til morgen.

AaB fyrer Søndergaard: Vi bevægede os den forkerte vej
AaB fyrer Søndergaard: Vi bevægede os den forkerte vej


I stedet skyldes det glade tweet, at han glæder sig til at skulle til et comedy show med sin kammerat, racerkøreren Marco Sørensen.

- Jeg er ikke så god til at udtrykke mig på Twitter. Der bruger jeg tit bare smileyer. Vi skal ind og se comedy, og det glæder jeg mig til, det er derfor, jeg lavede det tweet, siger Helenius.

Han er i hele sæsonen lejet ud til Silkeborg fra AaB, hvor Søndergaard ikke kunne bruge hans evner foran mål.

Det var i morges klokken 09.13, at han sendte de tre grinende smileyer ud på Twitter. 25 minutter forinden blev nyheden, om at Lars Søndergaard er en færdig mand i AaB, sendt ud på AaB's hjemmeside.

Søndergaard ærgrer sig over fyring: Jeg er skuffet
Søndergaard ærgrer sig over fyring: Jeg er skuffet

Angriberen, som er flasket op i AaB, som han har spillet 140 superligakampe for, afviste dog kort efter på Twitter, at hans tweet med de grinende smiley'er skal ses i sammenhæng med fyringen.

- Hej, alle sammen, min telefon er helt rødglødende af tweets og opkald nu, de smileys er ikke af Lars Søndergaards fyring, skal ind og se comedyshow med Marco Sørensen - kunne aldrig finde på at synke så lavt, skriver Helenius i sine tre forklarings-tweets.

Lars Søndergaard dumper AaB's efterår
Lars Søndergaard dumper AaB's efterår

Han skriver ydermere, at han først fik nyheden om fyringen, da han blev kontaktet af en journalist fra BT. Det samme siger han til metroxpress.

- Min telefon har været rødglødende siden. Jeg føler mig som den mest uheldige person. Jeg kunne aldrig finde på at snakke dumt om nogen, siger Helenius, som derudover ikke har nogen kommentarer til fyringen af Søndergaard i AaB.

- I denne sæson spiller jeg for Silkeborg, så jeg har ikke nogen kommentar til det, der foregår i AaB, siger Helenius.

Nicklas Helenius' forklarings-tweets:
Umiddelbart efter Helenius' smiley-tweet faldt det ellers en række brugere på de sociale medier for brystet, at Helenius lavede lige netop det tweet kort efter, at nyheden om trænerfyringen i AaB kom frem.

I mandags lavede Bayern München-stjernen et tilsvarende tweet med grinende smiley'er, da det blev offentliggjort, at han 'kun' var placeret som nummer 16 på listen over de bedste spillere i verden i 2016 i Ballon d'Or-kåringen.

Det syntes den polske stjerneangriber var lidt til grin. Han kaldte i et senere tweet France Football, som uddeler prisen, for 'et cirkus'.


Her er reaktioner fra Twitter-brugere i forbindelse med Helenius' tweets:

LÆS OGSÅ: Helenius: Jeg er en af de bedste afsluttere i Danmark

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx