29/08-17 12:19

Hård tackling sender Irming ud med hjernerystelseHård tackling sender Irming ud med hjernerystelse

Håndboldspilleren Kasper Irming er ude med en hjernerystelse på ubestemt tid, oplyser Skanderborg Håndbold.

storybild

Skanderborg. En træningskamp blev dyr for Skanderborg-backen Kasper Irming, der er sat ud af spillet på ubestemt tid med en hjernerystelse efter en voldsom tackling.

Kasper Irming blev i slutminutterne af en træningskamp i Dianalund 17. august mod ligaoprykkerne fra Nordsjælland Håndbold tacklet og sendt i gulvet.

Højrebacken forsøgte at komme forbi to Nordsjælland-spillere, men den tidligere landsholdsspiller endte med at lande direkte ned på siden af hovedet.

Han blev kørt direkte på sygehuset for observation for hjernerystelse, og efterfølgende blev han transporteret hjem til bopælen i Kolding til hvile og pleje ved familien.

- Status er, at det heldigvis går fremad, efter nogle dage i sidste uge hvor det stod lidt i stampe, skriver Skanderborg på sin hjemmeside og tilføjer:

- Det er umuligt at sige, hvornår vi har Kasper tilbage på træningsbanen, det kan være alt fra få dage til en meget lang pause, som vi desværre har oplevet ved flere lejligheder med andre spillere med hjernerystelser.

Siden episoden har Skanderborgs fysioterapeut Kathja Rasmusen kørt dagligt til Kolding for at behandle Kasper Irming på hjemmeadressen.

I sidste sæson blev Kasper Irming ligatopscorer for Skanderborg, som torsdag aften åbner sæsonen i den bedste danske håndboldrække ude mod Sønderjyske.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx