28/09-17 13:32

Målfarlig FCK-kant: Ny stil gør mig bedreMålfarlig FCK-kant: Ny stil gør mig bedre

Benjamin Verbic har scoret fem mål i fem kampe. Han har bedre vilkår grundet en ændret spillestil, mener han.

storybild

Tiraspol. FC Københavns Benjamin Verbic er brandvarm i øjeblikket.

Kantspilleren har scoret fem mål i de seneste fem superligakampe, og selv før målene begyndte at rulle ind, fik han ros af manager Ståle Solbakken i en periode, hvor FCK haltede.

Nu kører FCK-toget på skinner igen, og Benjamin Verbic fremhæver en justering af spillestilen som nøglen til, at både han og holdet har opnået succes med fire sejre og en uafgjort i september før torsdagens udekamp i Europa League mod Sheriff Tiraspol.

I sidste sæson var meget af FCK's spil fokuseret på indlæg mod den nu solgte Andreas Cornelius og aktuelt skadede Federico Santander. Nu er bolden kommet ned på jorden, pointerer Benjamin Verbic.

- Det er bedre for mig, at vi ikke kun har de to store oppe foran. Som kantspiller får jeg bolden meget mere end sidste sæson, hvor vi benyttede os meget af indlæg fra vores backs.

- Nu spiller vi på en lidt anden måde med bolden på jorden, fordi vi har mange tekniske spillere. Vi har fundet den stil, som skal give os succes. Vi har kigget lidt længe efter den, men nu har vi fundet den, og den passer mig godt, siger Verbic.

Senest scorede han to mål i weekenden, da Silkeborg blev slået 4-0 i Telia Parken. Torsdag vil han tage målformen med over i Europa League.

- Det er min bedste periode i FCK, og jeg vil gerne blive ved med at hjælpe holdet. Jeg skal gå ud og yde et stort stykke arbejde i vores defensiv og så sørge for lidt magi i vores offensiv, siger Verbic og forklarer en del af årsagen til hans aktuelle succes:

- Jeg har været meget skadet i mine første to år i FCK, men jeg mærker slet ikke noget til skader lige nu.

Foruden at være hurtig og driblestærk sparker Verbic godt med begge ben, og manager Ståle Solbakken roser sin slovenske landsholdsspillers aktuelle form.

- Verbic er rigtig god lige nu. Det er nok hans bedste tid i FCK, selv om han i flere kampe sidste år i Champions League viste, at han holder højt internationalt niveau, siger Solbakken.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx