Af - 05/03-14 11:40; Opdateret: 05/03-14 13:10

Øjenvidne til  Heines uheld: Bilen stod i flammer og vi troede der var et lig i bilenØjenvidne til Heines uheld: Bilen stod i flammer og vi troede der var et lig i bilen

Det gik vildt for sig, da Heine Fernandez vækkede en hel landsby med et ordentligt brag en søndag morgen sidste sommer. Onsdag blev den tidligere topscorer dømt for spritkørsel.

storybild

(Billede: Polfoto)

Jeanette Juul Kristiansen bor i det hus, som Heine Fernandez nær var hamret ind i en tidlig søndag morgenen sidste sommer. Her er hendes forklaring:

- Min kæreste og jeg vågnede med et brag klokken fem søndag morgen. Vi har soveværelse ud til der, hvor det skete. Vi tænkte, nu ska vi ned og samle et lig ud af en bil! De var kørt ind over en parkeringsplads, indover græsset, ind gennem to betonkummer, og så ind i el-kassen, og så væltede de hækken.

Stangstiv Superliga-topscorer torpederede forhave: Stak af fra brændende bil
Stangstiv Superliga-topscorer torpederede forhave: Stak af fra brændende bil

- Vi drønede ned ad trappen, vores genbo kommer stormende, der gik jo ild i bilen, fordi den kørte ind i el-kassen, og det gik utroligt hurtigt, før bilen var mere eller mindre udbrændt. Vores hæk blev brændt, og vi havde en brændestak med alt det brænde, vi skulle have fyret med i vinter. Det gik der også ild i, og så kom brandvæsenet, for de var bange for, at der også gik ild i huset.

Heine dømt for spritkørsel: Her er dommen
Heine dømt for spritkørsel: Her er dommen

- Nabokonen havde fået den ene mand, føreren, hevet ud. Den anden kunne selv komme ud. De var temmelig berusede, hvorpå de stak ned ad bygaden. Så kom politiets hundepatrulje, og der gik også kun 10 minutter, så havde hundepatruljen fanget dem.

- Så stod vi der, næsten hele byen var forsamlet foran vores hus. Forsamlingshuset ligger ellers længere oppe ad gaden, men det var så os den morgen.
- Så forsvandt vores strøm, fordi de havde kørt ind i el-boksen, men det var lavet tre-fire timer senere. Så skete der ikke så meget mere.
- Bilen stod der til gengæld rimeligt længe. Genboen ringede et par gange til politiet, for den var jo temmelig grim at se på.

LÆS OGSÅ: Angrende Heine: Min søn reddede mig ud inden bilen eksploderede

LÆS OGSÅ: Holdkammerat: Det gør ondt at høre om Heine

LÆS OGSÅ: Ikke kun Heine: Her er Superligaens plettede straffeattester

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx