Af Ritzau - 22/09-16 21:22

OB-træner trods nederlag: Vi gjorde mange ting rigtigtOB-træner trods nederlag: Vi gjorde mange ting rigtigt

Kent Nielsen mener, at OB gjorde mange ting rigtigt i kampen mod Sønderjyske, men det rakte ikke til point.

storybild

OB-træner Kent Nielsen måtte indkassere sit femte nederlag i træk i Alka Superligaen, da OB torsdag tabte til Sønderjyske. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Der var fart over feltet, da Sønderjyske og OB torsdag tørnede sammen i Alka Superligaen i et opgør, hvor begge hold producerede mange chancer.

Sønderjyske vandt kampen 1-0, og nederlaget vakte ærgrelse hos OB's cheftræner, Kent Nielsen, der kunne se sit hold tabe for femte gang i træk.

Men selve præstationen mod sønderjyderne var han godt tilfreds med.

- Vi var lidt udfordret organisatorisk, men når vi lægger det til side, så må jeg sige, at det ikke er en katastrofe, at der bliver scoret et mål mod én i Haderslev.

- Der er ingen tvivl om, at man kan altid sidde med den store lup og være fejlfinder, og det skal man selvfølgelig også have lidt fokus på, men vi gjorde flere ting rigtigt end forkert i den her kamp, siger Kent Nielsen.

Han hæftede sig især ved, at holdet trods modgang kæmpede og var chanceskabende i store dele af opgøret.

- Jeg må bare rose holdet for, at vi trods modgang sled og slæbte for det. Vi producerede mange chancer og fortsatte også med dette, da vi blev en mand i undertal. Vi var mere dominerende i flere perioder.

- Vores udfordring er, at jo flere kampe, man taber, jo mere påvirker det os i hovederne. Vores indsatser har ikke været til det indtil videre, men det er det, vi skal sørge for fremadrettet.

- Sådan nogle indsatser som i dag vil også give point på andre tidspunkter. Vi producerede chancerne, men vi evnede ikke at varetage disse, siger Kent Nielsen.

OB ligger tredjesidst i ligaen med syv point.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx