Af - 04/02-14 14:28; Opdateret: 17/03-14 13:50

Far om Kevins fantomtid: Betyder ikke rigtigt noget at være hurtigstFar om Kevins fantomtid: Betyder ikke rigtigt noget at være hurtigst

Kevin Magnussen er den hurtigste Formel 1-kører i år overhovedet - men ifølge hans egen far, Jan Magnussen, så er det ikke et faktum, som man skal lægge alt for meget i.

storybild

(Billede: Polfoto)

Kevin Magnussen er kommet flyvende i gang med optakten til sin debutsæson i Formel 1 - mens konkurrenterne halter en smule efter. Det glæder ikke mindst Kevin Magnussens egen far, Jan Magnussen, som dog også skyder sig skyde den største hype ned.

- At være hurtigst er meget godt, men det tæller faktisk ikke rigtigt noget på nuværende tidspunkt. Det giver bare Kevin og teamet et kæmpe skud selvtillid, skriver Jan Magnussen i sin blog på det amerikanske site sportscar365.com.

Slut - Magnussen slog alle stjernerne
Slut - Magnussen slog alle stjernerne

Jan Magnussen har dog svært ved at skjule, at han er en usædvanligt stolt far, som glæder sig til at følge sin søns Formel 1-karriere.

Kevin Magnussen røg af banen to gange
Kevin Magnussen røg af banen to gange

- Desværre går jeg glip af hans første løb i Australien, for da kører jeg på Sebring med Corvette. Hvis jeg kunne klone mig selv og være to steder på en gang, ville jeg gøre det, men det bliver nok svært. Men jeg vil helt sikkert være på plads i Malaysia, og jeg vil forsøge at være tilstede ved så mange grandprixer som muligt i år, skriver han.

- Det bliver et travlt år for familien, slutter han.


LÆS OGSÅ: Hér er Kevin Magnussens største udfordring

LÆS OGSÅ: Magnussen debuterer: Her er hans opgaver

LÆS OGSÅ: Her er Kevin Magnussens nye Formel 1-racer

LÆS OGSÅ: McLaren-kollega: Urealistisk med VM-titel til Magnussen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx