Af - 19/10-16 11:32

Britiske eksperter tror Kevin Magnussen ryger udBritiske eksperter tror Kevin Magnussen ryger ud

Kevin Magnussens Formel 1-dage hos Renault er talte. Det forudsiger Skys F1-eksperter.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Nico Hülkenberg skal køre i den ene Renault-racer i næste sæson. Og Kevin Magnussen skal formentlig IKKE køre i den anden.
Det siger de to britiske Formel 1-eksperter Marc Priestly og Maurice Hamilton til Sky Sports F1.

Eksperter om Magnussen-tweets: En del af hans strategi
Eksperter om Magnussen-tweets: En del af hans strategi

- Sådan er Formel 1. Hvor ofte har vi ikke set det med en fyr, som næsten er der - men ikke helt? Kevin Magnussen er enormt talentfuld, men det skinner ikke helt igennem, siger Maurice Hamilton, der er ekspert for flere britiske medier.

- Det er Formel 1, det handler om, hvor man skal se den der lille smule ekstra, og det synes jeg ikke, at vi får at se, siger Maurice Hamilton om de to nuværende Renault-kørere.

Marc Priestly tror også at Kevins nuvæørende kollega, Jolyon Palmer, trækker nitten.

Utålmodig Magnussen føler sig sikker på Formel 1-fremtid
Utålmodig Magnussen føler sig sikker på Formel 1-fremtid

- Det bliver formentlig ingen af de to nuværende kørere, som er der nu, der kommer til at køre ved siden af Nico, siger Marc Priestly, Formel 1-ekspert hos Sky Sports. Han tror, at den anden Renault-kører bliver en franskmand.

- Jeg tror, at det bliver Esteban Ocon. Mercedes vil gerne have ham længere frem i feltet, og en franskmand hos et fransk hold ligner et perfekt match, siger han.

Går den spådom i opfyldelse, så bliver Kevin Magnussen fyret af Renault efter en enkelt sæson. Barsk, men sådan er det bare i Formel 1.

LÆS OGSÅ: Renault-afklaring kan trække ud i uger

LÆS OGSÅ: Tøvende teamchef har Magnussen på radaren

LÆS OGSÅ: Renault bekræfter: Hülkenberg kører for os i 2017

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx