Af Sebastian Bjerring Jensen - 27/12-17 16:30

'Kyllingen' viser sin nye kæreste frem: Jeg er rigtig, rigtig glad!'Kyllingen' viser sin nye kæreste frem: Jeg er rigtig, rigtig glad!

Julen er kærlighedens fest, og for den tidligere professionelle cykelrytter, Michael Rasmussen, skal det i år forstås helt bogstaveligt.

storybild

'Kyllingen fra Tølløse', som Michael Rasmussen i sine cykelår blev kaldt, lagde nemlig lillejuleaften et billede på sin Facebook-profil, hvor han poserede med en nydelig kvinde. En kvinde, der altså er Michael Rasmussens nye kæreste.

Det fortæller han til BT og metroxpress.

Men selvom bjerggedens Facebook-følgere først fik den fantastiske nyhed ved, mens julemusikken spillede fra højttalerne, så har Michael Rasmussen og Christina Siemers Rendbæk, som kvinden hedder, dannet par siden starten af året:

»Ja, det er min kæreste, og ja, jeg er rigtig, rigtig glad. Vi har kendt hinanden siden februar, hvor vi mødte hinanden inde i byen,« oplyser Michael Rasmussen, der i dag arbejder på Højskolen Hald Ege.

I Facebook-opslaget skriver den tidligere Rabobank-rytter: 'Fra det lille hjem i Holbæk ønsker Christina og jeg alle vores venner på Facebook en glædelig jul'.

'Det lille hjem' må dog enten være Michael Rasmussen eller kærestens hjem, for til BT og metroxpress fortæller han, at de endnu ikke deler hybel.

»Det kan dog ende på tidspunkt,« løfter han slutteligt sløret for.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Demonstranter ved Forligsen: 'Nok er...
bt.dk
Aviciis ekskæreste med hjerteskærende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx