Af Ritzau - 15/06-16 09:17

Danmarks volleylandshold er presset i European LeagueDanmarks volleylandshold er presset i European League

Sejre over Bulgarien, Makedonien og Albanien er en nødvendighed, hvis Danmark skal avancere til Final 4.

storybild

De danske volleyherrer skal i aktion fredag, lørdag og søndag i Makedonien. (genrefoto) (Billede: Scanpix/Kazuhiro Nogi)

Det danske herrelandshold i volleyball er tvunget til at vinde alle ugens tre kampe i European League, hvis holdet skal kvalificere sig til Final 4-stævnet i turneringen.

Kampene spilles i Makedonien fra fredag til søndag, og modstanderne er de makedonske værter, Bulgarien og Albanien.

De danske herrer mødte også de tre nationer i sidste uge. Her blev det til to knebne 2-3-nederlag til henholdsvis Bulgarien og Makedonien, mens Albanien blev slået sikkert 3-0 i sæt.

Landstræner Mikael Trolle er klar til at tage en større risiko i kampene.

- Vi skal vinde alle tre kampe, hvis vi skal videre til Final 4. Det kræver, at vi tager nogle flere chancer i vores spil og klapper til bolden, når vi har muligheden. Killer-instinktet skal virkelig op i drengene. Det kan gå begge veje, når du spiller med større risiko i dit spil.

- Enten betyder satsningen, at vi akkurat får de sidste marginaler over på vores side, som vi manglede i første runde, og dermed vinder kampene. Men det kan også gå den anden vej, så vi taber kampene en smule større, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

Sidste år blev Danmark nummer syv ud af 12 deltagende nationer i European League. Forbedrer landsholdet det resultat og kvalificerer sig til Final 4, spilles opgørene 1. og 2. juli.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx