Af Steffen Gronemann - 17/12-17 21:09

Se de hotte strandbilleder: Bendtner nyder luksus-kærlighedsferie med kærestenSe de hotte strandbilleder: Bendtner nyder luksus-kærlighedsferie med kæresten

Landsholdsspilleren nyder december måned under varmere himmelstrøg.

Bendtner: Jeg har oplevet folk på 80 år sætte mig i forbindelse med Lord Bendtner!

Slud, sjap og julestress er skiftet ud med sol, strand og total luksus-afslapning for Nicklas Bendtner, som i disse dage nyder en velfortjent ferie oven på en lang og succesfuld sæson.

Med sig på ferien har den danske landsholdsstjerne sin kæreste, modellen Natasja Madsen.

Og skal man dømme ud fra deres respektive Instagram-profiler, så nyder de i fulde drag at spankulere rundt i hinandens ganske afklædte selskab i Maldivernes solstrålende herligheder.

»Skaber minder med dig,« skriver Natasja Madsen således til et billede af en ganske veltrænet Bendtner, der tager sig en slendretur i vandkanten på en strand.

Beskeden er efterfulgt af et emoji-hjerte fra den 20-årige model, som skriver, at parret befinder sig på Amilla Fushi Residences, et luksusresort på Maldiverne.

Derudover har Natasja Madsen lagt et strandbillede op af sig selv, hvor hun viser, at hun er mindst lige så veldrejet som sin kæreste.

Making memories with you @bendtner14

Et opslag delt af Natasja Madsen (@natasjamadsen) den

Bendtner har også lagt to billeder op på Instragram fra ferien: Billedet herunder, hvor han demonstrerer balance og styrke i en slags sidelæns planke, og et billede, hvor han snorkler i det Indiske Oceans klare vand.

For tre dage siden lagde Natasja Madsen billeder op på sin Instagram-profil fra moskeen Sheikh Zayed i Abu Dhabi. Her ser man blandt andet en kæk Bendtner - med tilnavnet 'Lord' - iklædt en arabisk klædedragt.

Et opslag delt af Nicklas Bendtner (@bendtner14) den

29-årige Bendtner har siden foråret officielt dannet par med Natasja Madsen, som han mødte, da hun var bare 19 år.

De har flere gange vist sig frem på de sociale medier. I efteråret erklærede den danske angriber sin kærlighed til sin modelkæreste:

»Nogle mennesker når bare ind, hvor ingen andre når,« skrev Bendtner i oktober.

Some people simply just reach where no one else does

Et opslag delt af Nicklas Bendtner (@bendtner14) den

Angriberen har da også grund til at være glad i låget for tiden. Efter skiftet til norske Rosenborg i marts i år har han fået sin skrantende karriere på ret kurs.

Inden han gik på vinterferie, kunne han se tilbage en sæson, der har budt på et norsk mesterskab, en pokaltitel, en topscorertitel og et comeback til det danske landshold, som han var med til at spille til VM – blandt andet med et mål i den afgørende playoff-kamp mod Irland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk medie lukker og slukker
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx