Af - 04/01-15 14:13

Manager indfører selfie-forbud: Jeg går amok hvis I gør detManager indfører selfie-forbud: Jeg går amok hvis I gør det

Gary Johnson er klar i mælet over for sine spillere.

storybild

(Billede: Polfoto)

Søndag eftermiddag møder Manchester United Yeovil Town i den britiske FA Cup i det, som man må betegne for at være et vaskeægte David vs. Goliat-opgør.

Det forventes, at Manchester United stiller op med et stærkt hold, så Louis van Gaals mandskab undgår samme pokalfiasko, som da man fik regulære tæv af MK Dons i Capitol One Cuppen i slutningen af august.

Det har fået Yeovil Towns manager Gary Johnson til at udstede en advarsel til sine spillere, der normalt holder til i den tredje bedste engelske række.

Tidligere fodboldspiller til konen: Hvordan laver man kaffe?
Tidligere fodboldspiller til konen: Hvordan laver man kaffe?

Rooney stjæler showet i United-sejr
Rooney stjæler showet i United-sejr

Han går nemlig decideret amok, hvis han ser sine spillere være for venlige mod modstanderne før eller under kampen.

- Jeg vil ikke have, at gutterne tager selfies med Wayne Rooney. Vi skal i kamp, og vi vil forsøge at stoppe et af de bedste hold i verden, siger han til lokalmediet Western Gazette.

Gary Johnson anerkender dog, at det er svært ikke at være 'starstruck' af Uniteds hold, men billeder og udveksling af spillertrøjer må altså vente til efter det sidste kampfløjt.

Yeovil Town-manageren fortæller også, at han ikke regner med at 'parkere bussen' foran målet, men at de selvfølgelig vil forsøge at vinde mod United.

Kampen blev fløjtet i gang klokken 16.00.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx