Af - 25/05-15 15:39; Opdateret: 28/05-15 15:04

FC Nordsjælland fik (endelig) skovlen under oprykkerneFC Nordsjælland fik (endelig) skovlen under oprykkerne

Hobro IK tabte på Farum Park, og dermed fik FC Nordsjælland sin første sejr mod oprykkerne.

storybild

Superligafodbold på Farum Park. FC Nordsjælland - Hobro. FC Nordsjællands Marcus Ingvartsen jubler efter sin scoring til 1-0. (Billede: Dresling Jens)

Tredje gang er som bekendt lykkens gang, og det blev det for FC Nordsjælland, som i tredje opgør vandt over Hobro IK for første gang med hele 4-2.

FC Nordsjælland havde tidligere spillet 0-0 og tabt 1-0 til oprykkerne, men fik oprejsning Pinsedag, da de tæskede nordjyderne, der tabte vigtige point i kampen om 4. pladsen og Europa League-kvalifikation.

Vanvittig lynstart i Brøndby-sejr
Vanvittig lynstart i Brøndby-sejr

I kampens indledning varmede hjemmeholdet kuglen, mens Hobro-spillerne tydeligvis skulle vænne sig til kunstgræs-underlaget, da det var første gang, at de gæstede Farum Park.

Hobro lukrerede på omstillinger og dødbolde, mens den lynhurtige Joshua John og spirevippen Uffe Bech truede i den modsatte ende.

Kampen bølgede frem og tilbage i de første 20 minutter, men hjemmeholdet kom frem til de fleste chancer, og flere FCN-spillere forsøgte sig med langskud, men Jesper Rask holdt stand i Hobro-målet.

Bronzejagt intakt: Fysisk stærke Randers knækker FCN
Bronzejagt intakt: Fysisk stærke Randers knækker FCN

Målmanden blev dog passeret efter 35 minutter, da Marcus Ingvartsson med en kølig inderside bragte FCN foran 1-0 efter flot kombinationsspil, der splittede Hobros forsvar.

Bombardementet mod Hobros mål fortsatte, men Martin Mikkelsen udlignede kort efter til 1-1 på et flot langskud, selvom David Jensen fik handskerne på bolden i FCN-målet.

Martin Mikkelsen fejrede sit debutmål ved at dele kys ud til holdkammerat Mads Jessen:


SLUT: Vildt drama - to overtidsmål i Farum
SLUT: Vildt drama - to overtidsmål i Farum

FCN burde have været foran med et par mål ved pausefløjt, men målene kom i en lind strøm i 2. halvleg.

Først gjorde Marcus Ingvartsen det til 2-1, og ti minutter senere kunne Emiliano Marcondes let udbygge føringen til 3-1, da en løs bold dumpende ned til ham i feltet efter et hjørnespark.

FCN slog Sønderjyske med ti mand
FCN slog Sønderjyske med ti mand

Uffe Bech blev forud for kampen kåret til årets spiller i FCN, og den vævre tekniker kvitterede med målet til 4-1: Her hoppede den 170 centimer høje spiller højest og headede hjemmeholdet foran.

Hobro fik et trøstmål til 4-2, og den stilling holdt frem til slutfløjt.

Oprykkerne mistede således to point i kampen om 4. pladsen, mens FC Nordsjælland fik oprejsning efter at have tabt hele fire kampe i streg i Superligaen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx