Af Niels Thimmer - 20/01-14 08:53; Opdateret: 20/01-14 10:33

Sharapova efter nederlag: Jeg var skadetSharapova efter nederlag: Jeg var skadet

Maria Sharapova var hæmmet i sit Australian Open-nederlag, men var afklaret efter en lang skadesperiode.

storybild

(Billede: Polfoto)

De største favoritter falder en efter en ved kvindernes Australian Open i tennis. Søndag måtte Serena Williams forlade turneringen, og mandag måtte Maria Sharapova se sig elimineret.

Wozniackis træner: Hun tør ikke nok
Wozniackis træner: Hun tør ikke nok

Som det også var tilfældet med Serena Williams, døjede Sharapova dog med en skade, da hun tabte 6-3, 4-6, 1-6 til slovakken Dominika Cibulkova. Flere gange under kampen modtog Sharapova behandling.

Tennis-heden hærger: Kampe bliver afbrudt
Tennis-heden hærger: Kampe bliver afbrudt

- Jeg har en muskelskade omkring hoften, har min træner sagt. Sådanne smerter er forventelige, når man bruger lang tid på banen. Du må bare spille trods dem, siger Maria Sharapova ifølge AFP.

'Wozniacki kan vinde Australian Open ...'
'Wozniacki kan vinde Australian Open ...'

Hun hentydede til, at hun i både anden og tredje runde måtte kæmpe længere end forventet for sine sejre. Særligt i anden runde, da hun måtte bruge tre og en halv time på at besejre Karin Knapp med 10-8 i et episk tredje sæt.

- Jeg tror, at det er fordi, jeg har spillet meget (ved dette Australian Open, red). Det er kun min anden turnering, efter jeg er kommet tilbage, så det er den slags ting, man kan forvente, lyder det fra Sharapova.

Wozniackis nye træner vil ændre flere ting
Wozniackis nye træner vil ændre flere ting

Russeren havde kun spillet en turnering inden Australian Open - den i Brisbane - og er endnu ikke helt i topform, efter en skulderskade spolerede de sidste cirka fire måneder af hendes 2013-sæson.

- Jeg må se på det positive i, at jeg er tilbage og er klar igen ovenpå de seneste fire-fem måneder. Det er ikke meget tennis, jeg har spillet i det seneste halve år. Jeg ville have elsket at spille en smule mere inden en grand slam-turnering, men dette var chancen, jeg fik.

Serena Williams varmer op ved at ryste ballerne
Serena Williams varmer op ved at ryste ballerne

Med den topseedede Serena Williams og den tredjeseedede Maria Sharapova ude af turneringen er verdens nummer to, Victoria Azarenka, favorit til at vinde Australian Open for tredje år i træk.

Hviderusseren vandt sin 1/8-finale med 6-3, 6-2 over amerikaneren Sloane Stephens.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx