05/09-13 21:14

Boilesen: Vi skal holde højt tempo mod MaltaBoilesen: Vi skal holde højt tempo mod Malta

Danmark må ikke lulle sig selv i søvn i fredagens VM-kvalifikationskamp mod Malta, siger Nicolai Boilesen.

storybild

Forhåbentligt kommer vi til at se scener som denne udspille sig, når det danske landshold møder Malta fredag aften (Billede: Polfoto)

Det vil blive et langt pres mod Maltas mål, og der vil stå 20 spillere på en banehalvdel. Derfor skal det danske fodboldlandshold spille i et højt tempo i fredagens VM-kvalifikationskamp.

Det mener Nicolai Boilesen, som er favorit til at skulle starte udebanekampen som venstre back.

- Vi skal vinde. Det er et svært hold at spille imod, for hvis vi ser realistisk på det, så vil de nok i store dele af kampen stille sig ned på deres egen banehalvdel.

LÆS MERE: Morten Olsen advarer mod at undervurdere Malta

- Så har du pludselig en situation, hvor du spiller 20 spillere på en banehalvdel, og det er mange gange svært at spille mod, fordi der ikke er meget plads, siger Boilesen.

Malta vil forsøge at trække tempoet ud af kampen, og det må ikke ske, understreger Ajax-backen.

- Vi skal sørge for, at vi ikke luller os i søvn og kommer ned i deres tempo. Vi skal selv blive ved med at holde tempoet højt og hurtigt, ellers kommer vi ikke igennem.

- Og så skal vi sideforskyde lynhurtigt og komme over kanterne, for til trods for at der ikke er meget plads, er det stadig der, der er mest plads, vurderer Boilesen.

VM-håb stadigt i live
Han har ikke opgivet håbet om at kvalificere sig til VM i Brasilien næste sommer, men det kræver som minimum en dansk sejr over Malta samt sejre i de tre resterende kampe i kvalifikationen mod Armenien, Italien og Malta (i Parken).

- Vi skal score på de chancer, vi får, for det vil helt sikkert gøre det lettere for os i slutningen af kampen.

- Mit mål er at vinde de her fire kampe med landsholdet, komme i playoff-runden og efter to kampe få en billet til Brasilien, lyder drømmescenariet hos Boilesen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx