Af Ritzau - 18/10-16 11:11; Opdateret: 18/10-16 11:53

Vejen banet for tredje Wozzy-optur på en månedVejen banet for tredje Wozzy-optur på en måned

Caroline Wozniacki åbner i dag eftermiddag Luxembourg Open mod amerikaneren Madison Brengle.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki har vundet to turneringer på en måned og er seedet til finalen i Luxembourg.

Caroline Wozniacki er en af de mest formstærke spillere på kvindernes WTA-tour, når hun i denne uge stiller til start ved Luxembourg Open.

I løbet af godt en måned har hun avanceret fra nummer 74 til nummer 17 på verdensranglisten.

Den danske tennisspiller kommer med to friske turneringssejre fra de seneste tre uger, og hun er sammen med tjekken Petra Kvitova de to store favoritter til at stryge til tops i det lille fyrstedømme.

Succes i Asien sender Wozniacki op som nummer 17 i verden
Succes i Asien sender Wozniacki op som nummer 17 i verden

Wozniackis vej til finalen ser på papiret overkommelig ud, og hendes største udfordring kan være, at hun for blot to dage siden spillede finale i Hong Kong Open, som hun vandt efter en lang dyst.

Hun har med andre ord en lang rejse i kroppen, når hun i eftermiddag - tidligst klokken 16.30 - spiller sin kamp i første runde mod amerikaneren Madison Brengle, verdens nummer 73.

Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback
Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback

Deres hidtil eneste indbyrdes møde udspillede sig sidste år i Miami, hvor Wozniacki sejrede med de knusende cifre 6-0, 6-1.

Vinder danskeren også deres andet møde, venter i anden runde enten Sabine Lisicki fra Tyskland eller schweizeren Viktorija Golubic.

Mandagens resultater formede sig sådan, at andenseedede Wozniacki tidligst i semifinalen kan ramle ind i en seedet spiller. Det vil i så fald blive den tredjeseedede hollænder Kiki Bertens, der ligger nummer 22 i verden.

Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel
Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel

I den anden lodtrækningshalvdel har Petra Kvitova ligeledes en farbar vej til finalen.

Dermed kan der være lagt op til en finale på lørdag mellem Wozniacki og Kvitova, der 11 gange tidligere har mødtes med. Heraf har danskeren vundet fem.

Wozniacki har en gang tidligere vundet Luxembourg Open. Det skete i 2013.

LÆS OGSÅ: Wozniacki er i finale efter knusende sejr

LÆS OGSÅ: Den er fjong! Wozniacki vinder i Hong Kong

LÆS OGSÅ: Tidligere verdensetter klar til 11. møde med Wozniacki

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx