Af Steffen Gronemann - 04/02-18 12:03

Supermodel forsvarer sin mand efter kys, der har skabt massiv vredeSupermodel forsvarer sin mand efter kys, der har skabt massiv vrede

Er det i orden at kysse sin 11-årige søn på munden?

Super Bowl - slider

Er det i orden at kysse sin 11-årige søn på munden?

Det er spørgsmålet, der har været debateret på de sociale medier og i de etablerede medier i USA i de seneste dage.

Det sker efter at den amerikanske NFL-superstjerne Tom Brady i en tv-dokumentar giver sin søn, 11-årige Jack, et solidt kys på munden.

Kysset har delt vandene. Gik Brady over stregen? Eller er han bare en kærlig og omsorgsfuld far?

Se den 'kontroversielle' episode i videoen herunder

Spørger man hans kone, den verdensberømte brasliianske supermodel Gisele Bündchen, så var episoden ganske uskyldig og udtryk for de sidste.

Det skriver i hvert fald HollywoodLife, som citerer kilder tæt på supermodelle for at sige, at hun e alt andet end tilfreds med de mishagsytringer, hendes mand har modtaget.

»Tom er en dejlig far, som elsker sine børn. Det kys var et sødt øjeblik, og Gisele kan ikke se noget forkert i det. Hun nægter at gøre et stort nummer ud af det, da det ikke er vigtigt,« lyder det fra kilden.

Superstjerneparret, som blev gift i 2009, har også to andre børn, datteren Vivian Lake Brady, 5, og Benjamin Brady på 8 år..

Det er i det seneste afsnit i dokumentaren 'Tom vs. Time', hvor et tv-hold følger den amerikanske fodbold-superstjerne Tom Brady på og uden for banen, at man kan se episoden.

I tredje afsnit af dokumentaren, som bliver sendt frem på Facebook, er den levende legende Brady ved at få massage på en massagebriks, da sønnen Jack kommer ind i lokalet og spørger, om han må tjekke sit NFL-drømmehold på computeren.

Brady siger, ja, men at det koster et kys, hvorefter drengen giver sin far et hurtigt kys på munden.

»Det var da et lille kys,« lyder det fra Brady, hvilket får sønnen til at komme tilbage og give ham et lidt længere kys på munden – to sekunder varer det, hvorefter knægten smutter igen, mens han tørrer kysset af.

Og det har åbenbart været for meget for mange amerikanere på de sociale medier, hvor en mindre storm mod den 40-årige quarterback-stjerne har rejst sig.

Eksempelvis mener den anerkendte socialearbejder og forældreekpert Carolyn Meyer-Wartels, at det var en forkert, at Brady kun ville lade sønnens ønske gå i opfyldelse, hvis han fik et kys.

»Jeg synes ikke, at hengivenhed nogensinde skal forbindes med en tjeneste,« siger hun til den store tv-station CBS, som rejste en debat om episoden.

Tom Brady, som er quarterback på New England Patriots' succesmandskab, har vundet Super Bowl fem gange. Han har endnu ikke givet sit besyv med i kysse-debatten.

Han har nok også andet at tænke på lige nu, da han i aften skal i aktion i Super Bowl-braget mellem New England Patriots og Philedelphia Eagles, som skal spilles i Minneapolis.

Super Bowl kan følges LIVE på på bt.dk søndag aften og natten igennem. Se mere om kampen i videoen over artiklen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu frygter forældre MDMA i...
bt.dk
Premier Leagues værste indkøb kåret:...
bt.dk
'LA'ere går imod burkaforbud, men vil...
bt.dk
DF om pædofili-sag: Det her kan vi...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx