Af Steffen Gronemann - 13/02-18 14:45

Godt nyt før braget i Parken: Atlético skåner angrebsmonster mod FCKGodt nyt før braget i Parken: Atlético skåner angrebsmonster mod FCK

Der er både lidt godt og skidt nyt fra de spanske medier til Ståle Solbakken og FC København inden vinter-fodboldbraget i København torsdag aften.

Highlights: Costa fik rødt og scorede i Atlético-sejr!

Her lægger Atlético Madrid vej forbi Parken for at møde FC København i Europa Leagues 1/16-finale. Men det bliver uden angrebsmonsteret Diego Costa fra start.

Se Diego Costa score og få rødt kort for Atlético Madrid i videoen over artiklen

Det skriver de to store spanske sportsaviser med hovedfokus på Madrid-klubberne, AS og Marca, som baserer deres gisninger på Diego Simeones træning.

Her var hverken Diego Costa og profiler som Gabi og Vitolo med på 'det rigtige hold'.

Umiddelbart er det jo skønt nok for FCK's noget svingende forsvar, at de især slipper for at bakse med den målbrunstige spansk-brasilianske angrebs-tyr Diego Costa fra start i det svære opgør.

29-årige Costa, som i denne sæson er vendt 'hjem' til Atlético efter tre succesfulde sæsoner i Chelsea, har scoret tæt på 100 sæsonmål i de seneste fire år.

Costa har siden sit comeback for Madrid-klubben i starten af det nye år scoret tre mål i fire optrædener.

Ifølge sportsaviserne AS og Marca stiller Atlético Madrids træner op med følgende 11 mand fra start mod FCK på torsdag:

Målmand: Jan OblakForsvar: Juanfran, José Gimenez, Diego Godin, Lucas HernandezMidtbane: Angel Correa, Thomas Partey, Saúl, KokeAngreb: Antoine Griezmann, Kevin Gameiro

Stærke profiler på bænken: Gabi, Filipe Luis, Vitolo... og Diego CostaSkader: Stefan Savic

Til gengæld melder AS, at forsvarsstyrmand Diego Godin er blevet klar efter en skade, og den rutinerede uruguayaner er derfor udset til at lede Atléticos defensiv i Parken i vanlig stensikre stil.

Det gør det på papiret potentielt unægtelig noget sværere for FCK's offensiv at komme til chancer, da Godin betragtes som en af de absolut stærkeste midtstoppere i Europa i de sidste fem sæsoner.

Og for lige at hoppe tilbage til angrebet, så er det jo ikke fordi, at Kevin Gameiro, som skal spille ved siden af verdensstjernen Antoine Griezmann i stedet for Costa, er en ufarlig mand.

Den franske angeriber har scoret mere end 50 La Liga-kasser i de sidste fire sæsoner.

Så uanset hvem Atlético Madrid-træner Diego Simeone vælger at starte med, så får de danske mestre det mere end svært i jagten på at gå videre i Europa League.

Se bare længere oppe i artiklen den stjernespækkede startformation, som det er ventet, at Simeone smider på banen til den udsolgte kamp på torsdag.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
FCK kom godt fra land i foråret i Superligaen med en 5-1-sejr over Randers FC i Parken:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Lagde du mærke til denne detalje til...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx