Af Ritzau - 10/04-16 17:58; Opdateret: 10/04-16 18:17

TV: FCK udnyttede Randers-koksTV: FCK udnyttede Randers-koks

Det lykkedes for FC København at redde et enkelt point med hjem fra udekampen mod Randers FC.

Federico Santander udligner for FCK mod Randers.

FC København spillede søndag aften 1-1 ude mod Randers FC og mistede dermed en lille bid af det forspring, københavnerne havde fået oparbejdet i løbet af foråret.

Med det ene point har FCK nu 49 point efter 24 kampe, og det er syv point mere end AaB, der tidligere søndag vandt 2-0 ude over Hobro.

I kampen i Randers scorede hjemmeholdets Kasper Fisker først efter 72 minutters søvndyssende spil. Det skete efter et smukt Randers-opspil med næstsidste fod fra Mikael Ishak.

Se Fiskers 1-0-scoring her:

FCK svarede dog igen blot fem minutter senere, da Federico Santander udnyttede et fælt koks i Randers-forsvaret. Det mål kan ses herover.

Randers-stopperen Jeppe Tverskov modtog en kort aflevering, som han lidt for langsomt forsøgte at sende op ad banen.

Men Santander satte foden på og blokerede clearingen, og i den efterfølgende sekvens hamrede han bolden ind til 1-1-udligning med sit sjette mål i sæsonen.

I første halvleg headede samme Santander ned på Johnny Thomsens arm inde i feltet, men dommeren mente ikke, at der var straffespark i situationen.

Randers-angriberen Kasper Junker havde en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet foran 2-1 i slutfasen, men han magtede ikke at udnytte den.

FCK-profilen Nicolai Jørgensen havde også en stor chance, men Randers-keeper Karl-Johan Johnsson verfede akkurat bolden over overliggeren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx