Af - 25/03-15 10:44

Bjarne Riis' danske sponsor: - Vi vidste intetBjarne Riis' danske sponsor: - Vi vidste intet

Den danske hovedsponsor for Tinkoff-Saxo-cykelholdet havde intet at gøre med beslutningen om at suspendere Bjarne Riis.

storybild

Fra venstre: Lars Seier Christensen, Bjarne Riis, Oleg Tinkov. (Billede: Polfoto)

- Jeg har selvfølgelig som alle andre noteret mig, at Bjarne Riis er blevet suspenderet af holdet. Det er ikke en beslutning, Saxo Bank har været en del af, og vi var heller ikke orienteret af holdet om den på forhånd, skriver Lars Seier Christensen fra Saxo Bank på sin facebook-profil.

Sådan støtter danskerne bortvist Bjarne Riis
Sådan støtter danskerne bortvist Bjarne Riis

Han har dog efterfølgende snakket med både Oleg Tinkov og Bjarne Riis, og det virker ikke som om uenigheden på holdet er uløselig.

- Jeg har personligt talt med de involverede parter over de sidste par dage, og der er efter min opfattelse intet, der forhindrer at sagen kan løses i al mindelighed, såfremt parterne reelt ønsker dette, skriver han på sin facebook-profil.

- Nogle gange kan der både i sport og forretning opstå uenighed, og alle ledende figurer omkring holdet er som bekendt passionerede mennesker. Men så må man finde et kompromis og se fremad igen. Det kan også lade sig gøre her. Jeg har tilbudt parterne at mægle mellem dem, såfremt det kan få tingene til at falde på plads, skriver han.

Mystisk: Her er Tinkoffs 'forklaring' på Riis-sagen
Mystisk: Her er Tinkoffs 'forklaring' på Riis-sagen

Lars Seier Christensen forsikrer, at han uanset hvad der sker har tænkt sig at opfylde kontrakten som udløber efter denne sæson - men derefter, så mere end antyder han, at han ville vælge Bjarne Riis, hvis han skulle vælge side i konflikten.

- Jeg respekterer naturligvis Oleg Tinkovs ret som holdejer til at foretage de dispositioner, han måtte ønske, men jeg vil dog også gerne understrege, at Bjarne Riis' dygtige lederskab er en meget væsentlig grund til, at Saxo Bank har været sponsor for holdet igennem otte sæsoner.

LÆS OGSÅ: Medie: Riis smidt på porten af Tinkov

LÆS OGSÅ: Riis om Contadors Tirreno-åbning: Det så skidt ud

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx