Af - 07/01-14 14:40

Krise: Her er 5 problemer for Manchester UnitedKrise: Her er 5 problemer for Manchester United

For anden gang på en måned har Manchester United tabt to hjemmekampe i streg, og sæsonen halter. I aften møder de engelske mestre Sunderland i den lille pokalturnerings semifinale. 6'erens ekspert Mikkel Bischoff sætter fingeren på fem United-problemer.

storybild

'The Chosen One' har haft sine problemer i første halvsæson i Manchester United. David Moyes' mandskab er uden for europæisk rækkevidde i England. (Billede: Polfoto/AP)

1) Tam trup

- Hvis man kigger på nogle af de andre hold som Manchester City, Arsenal og Chelsea, der har købt fornuftigt ind og repareret, hvor de var svage, så har United ikke købt ind i samme stil, Moyes kan ikke genere samme resultater som Ferguson ud af det materiale, han har.

Laudrup banker United på Old Trafford
Laudrup banker United på Old Trafford


2) Midtbane uden kraft

- De har ikke formået at gøre noget ved det problem på midtbanen, som har været der i flere år, men som Fergusons 'man management' har dækket over. Ved siden af Carrick har der ikke været tilnærmelsesvis god nok spiller til United.

- Der mangler en boks-til-boks-spiller. En spiller, der kan spille begge veje. I denne sæson, hvor Carrick også har været ude, har det ikke været godt nok. Den bedste midtbanemand ud over Carrick har nærmest være Phil Jones. Det siger noget om kvaliteten derinde, at det er en forsvarsspiller.

Lindegaard på mål for Manchester United
Lindegaard på mål for Manchester United

3) Fesne fløje

- Hvis der var noget, de gjorde rigtig godt – især for et par år siden – så var det deres fløjspil. Ashley Young, Antonio Valencia og Nani var alle gode, men er faldet i niveau og er ikke genkendelige. Og når man kigger på, hvor mange angreb Moyes kører igennem på kanterne, er det et problem med manglende kvalitet på fløjene. Januzaj har været god, men han kan ikke bære det alene.

Laudrup efter 2-1 på Old Trafford: En sejr mod alle odds
Laudrup efter 2-1 på Old Trafford: En sejr mod alle odds

4) (Ikke-)bærende kræfter

- Vidic, Ferdinand, Carrick og Van Persie har enten været ude eller slet ikke holdt samme niveau som i sidste sæson. Alle dem, der bar holdet til mesterskabet i sidste sæson, har ikke leveret på samme niveau. Kun Rooney er gået den anden vej.

Video: Se ALLE Solskjærs United-mål
Video: Se ALLE Solskjærs United-mål

5) Mistet 'fear factor'

- Der var mange hold, der var bange for dem alene af den grund, at Alex Ferguson sad på bænken, og at det var United på Old Trafford. Men nu har alle de hold, der er kommet til Old Trafford og har vundet der, turdet have bolden og ikke været bange for at angribe.

- Der var en Everton-kamp, hvor det under normale omstændigheder ville have været United, der de sidste 20 minutter ville have været United, der havde gået efter at vinde kampen ved 0-0. Men det var Everton, der havde bolden og lagde kæmpepres på United. Det var aldrig sket under Ferguson.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx