Af Ritzau - 03/01-17 05:39; Opdateret: 03/01-17 09:35

Caroline Wozniacki starter året med næsten perfekt sejrCaroline Wozniacki starter året med næsten perfekt sejr

Med cifrene 6-1, 6-0 fik Caroline Wozniacki en glimrende start på året ved turnering i New Zealand.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki banker den nye tennissæson i gang med en sejr på 6-1, 6-0 over Nicole Gibbs.

Sejren fandt sted ved turneringen i Auckland, New Zealand, der er årets første WTA-turnering for Wozniacki.

2017: Sådan går det Kevin, Caroline og alle de andre
2017: Sådan går det Kevin, Caroline og alle de andre

Turneringen er én af to turneringer, der spilles som opvarmning inden Australian Open, der starter om to uger.

Efter turneringen i New Zealand stiller danskeren efter planen til start ved en turnering i Sydney.

Australian Open er et af årets helt store fokuspunkter for Caroline Wozniacki, der i 2011 nåede semifinalen i den prestigefyldte grandslam-turnering i Melbourne.

Siden 2011 har hun dog hvert år gjort det dårligere end det forrige, og sidste år røg den tidligere verdensetter ud i første runde.

Caroline Wozniacki vil bryde dum tradition
Caroline Wozniacki vil bryde dum tradition

Caroline Wozniacki er rangeret som nummer 19 på den seneste verdensrangliste. Hun er ved turneringen i New Zealand seedet til at komme i semifinalen.

Amerikanske Nicole Gibbs ligger nummer 88 og har aldrig tidligere været placeret højere end nummer 68 på verdensranglisten.

Også de amerikanske tennissøstre Serena og Venus Williams er med ved turneringen i Auckland.

Tennis-boss: Flere trænere skal udnytte Caroline-effekt
Tennis-boss: Flere trænere skal udnytte Caroline-effekt

Serena Williams vandt klart i sin første kamp. Hun slog Pauline Parmentiermed 6-3, 6-4. Venus Williams har endnu ikke været i aktion.

Venus Williams og Caroline Wozniacki står til at møde hinanden i semifinalen.

LÆS OGSÅ: Wozniacki møder verdens nummer 89 i årets første WTA-test

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvem sagde det - Caro, Clinton eller Klæstrup?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx