Af Ritzau - 04/09-16 21:45

Eriksen: Vi burde have kørt Armenien over før pausenEriksen: Vi burde have kørt Armenien over før pausen

Christian Eriksen ærgrer sig over et brændt straffe, men roser kollektivet efter 1-0-sejren over Armenien.

storybild

Christian Eriksen scorede Danmarks enlige mål søndag aften. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Matchvinder Christian Eriksen er lettet over, at det danske fodboldlandshold åbnede VM-kvalifikationen med en 1-0-sejr over Armenien søndag aften, men der var ingen grund til, at der trods stor dansk dominans var spænding til det sidste.

- Jeg kan godt føle, at det var en lettelse, for vi har bygget op til den her kamp i lang tid, og vi ville have tre point. Det fik vi, men det burde have været mere overbevisende, for det havde vi chancerne til.

- Vi burde have afgjort kampen i første halvleg, men i sidste ende står vi stadigvæk med tre point, siger Christian Eriksen.

Efter 17 minutter scorede han det danske mål, men siden var han selv blandt synderne, som ikke kunne få føringen til at vokse. I anden halvleg brændte Eriksen et straffespark på Armeniens målmand Arsen Beglaryan.

Trods det brændte straffespark var Eriksen glad for sin egen præstation, da han ofte fandt plads i rummet foran Armeniens massive forsvarskæde.

- Jeg har en blandet fornemmelse. Personligt synes jeg, det gik fint, men det brændte straffe sidder stadig i mig.

- Jeg synes, at spillerne inde på midten gjorde det rigtig godt. Sammen med bagkæden fik de flyttet bolden godt rundt, og det gjorde, at vi kunne komme til mange farlige situationer. I opbygningsspillet så det meget godt ud, og det gjorde det meget nemmere for mig, siger Christian Eriksen.

Målet før pausen var hans tiende i landsholdsdragten, men det var hans første i en kvalifikationskamp på hjemmebane.

- Det var dejligt. Det mål har været længe undervejs. Der har været nogle uheldige bolde undervejs, som burde være gået ind. Når det endelig gjaldt, så scorede jeg. Det er jeg fint tilfreds med, siger den danske matchvinder.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx