Af - 24/10-16 13:37

TV: What? Ronaldo appellerer for offside - mod holdkammeratTV: What? Ronaldo appellerer for offside - mod holdkammerat

Cristiano Ronaldo er tilsyneladende ikke så meget for, at holdkammeraterne også scorer. Se bare hans reaktion på Alvaro Moratas sejrsmål i weekenden.

Klippet her bliver bragt i samarbejde med SBS Discovery.

Er fodbold en holdsport, Cristiano Ronaldo?

Et spørgsmål, man kunne være fristet til at stille Real Madrids superstjerne, efter holdets 2-1-sejr over Athletic Bilbao i weekenden.

Cristiano Ronaldo er inde i lidt af en scoringskrise. Han er således oppe på nu fire kampe i streg uden mål, og måske er det derfor, at han reagerede, som han gjorde, da Alvaro Morata scorede sejrsmålet bare fem minutter før tid i weekendens kamp mod Athletic Bilbao.

Man skulle måske tro, at Ronaldo ville juble over sådan et vigtigt mål. Men nej: Se selv videoen herover, hvor han appellerer for offside og slår sin hånden irriteret på låret, da han ser, at der i stedet er blevet dømt mål.

Ups! Her fornærmer Cristiano Ronaldo halv milliard mennesker: Respektløst!
Ups! Her fornærmer Cristiano Ronaldo halv milliard mennesker: Respektløst!

Sådan ser det i hvert fald ud, men det kan da godt være, at det afhænger af øjnene, der ser. Her er for eksempel en Real Madrid-tilhænger på twitter, der mener, at man skal være Barca-fan for at tolke klippet på den måde. I virkeligheden takker Ronaldo jo bare Gud for holdkammeratens mål, mener han.


LÆS OGSÅ: Wauw: Blærerøven Ronaldo slår til igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx