Af Ritzau - 16/12-16 20:39

Chelsea-boss: Kinesisk fodbold truer alle hold i verdenChelsea-boss: Kinesisk fodbold truer alle hold i verden

Ingen klub i verden kan hamle op med de enorme summer i kinesisk fodbold, mener Antonio Conte.

storybild

Chelseas manager, Antonio Conte, har stor succes i Premier League i sin første sæson i England. (Arkivfoto). (Billede: Reuters/Lee Smith)

Pengestærke kinesiske fodboldklubber kan skabe ravage over alt, når kineserne går på jagt efter nye ønskespillere.

Det fastslår Chelseas manager, Antonio Conte.

- Det kinesiske marked er en trussel for alle andre hold. Det drejer sig ikke kun om Chelsea, men alle hold i verden, siger Chelsea-manageren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Han mærker selv magten fra kinesisk fodbold i øjeblikket. Chelsea-spilleren Oscar, der på det seneste har savnet fast spilletid i Chelsea, sættes dagligt i forbindelse med et skifte til klubben Shanghai SIPG.

Den kinesiske klub er ifølge flere nyhedsbureauer angiveligt villig til at betale i omegnen af en halv milliard kroner for den 25-årige brasilianer. Oscar kan ved et skifte angiveligt også se frem til en astronomisk løn.

- Jeg kender ikke beløbet eller situationen i detaljer. Men nu må vi afvente, siger Conte forud for Chelseas møde med Crystal Palace i Premier League lørdag.

Hvis Oscar skifter til kinesisk fodbold, så følger han i fodsporene på en række brasilianske spillere og trænere, som de senere år har valgt de store pengebeløb ved et skifte til Kina.

Tidligere forlod blandt andre Ramires Chelsea til fordel for Jiangsu Suning. Også Alex Teixeira valgte at skifte til samme kinesiske klub i stedet for Liverpool, da han forlod Shakhtar Donetsk.

Forinden forlod brasilianske Paulinho Tottenham og skiftede til Guangzhou Evergrande FC, og i april beskrev avisen The Guardian, at 31 brasilianske spillere i 2014 og 2015 skiftede til kinesisk fodbold ifølge fodboldforbundet i Brasilien.

Antonio Conte mener dog, at Premier League stadig appellerer med muligheder for de store stjerner.

- Spillerne må være meget stolte over at spille i denne liga, for det er verdens bedste liga, siger Conte.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jens Gaardbo: Kronprinsen er en...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Kvinde indebrændt: Forsøgte desperat...
bt.dk
Historisk astronaut er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx