Af Ritzau - 26/03-17 15:45

Hobro marcherer direkte mod Superliga-comebackHobro marcherer direkte mod Superliga-comeback

Efter søndagens overbevisende 4-0-sejr over Fremad Amager er Hobro fortsat uden pointtab i foråret.

storybild

Pål Alexander Kirkevold er startet forårssæsonen for fuld musik. (Arkiv) (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Fire kampe, fire sejre.

Fodboldspillerne i Hobro og holdets nye cheftræner, Thomas Thomasberg, kunne ikke have drømt om en bedre indledning på et forår, der efter planen skal ende med champagnesprøjt og oprykningsfest.

Søndag eftermiddag vandt det velorganiserede og effektive nordjyske hold med 4-0 over Fremad Amager hjemme på DS Arena og ligner et hold på vej mod et comeback til den bedste række.

Gæsterne fra Amager holdt kampen målløs i en lille times tid, men derefter afgjorde Hobro reelt tingene med tre scoringer på ti minutter.

Formstærke Pål Alexander Kirkevold nettede for tredje kamp i træk ved at sparke riposten i nettet, efter at en Fremad-forsvarer i et desperat redningsforsøg havde sendt bolden på egen stolpe.

Kort efter blev det 2-0 ved Anders Holvad efter et mægtigt klumpspil i gæsternes straffesparksfelt.

Fremad Amager-spillerne mistede helt humøret, og gæsternes forsvarsspil var yderst passivt, da Kirkevold kunne spadsere ind fra højre side og uforstyrret bruge to forsøg på at score sit femte mål i tre kampe.

Den 26-årige nordmand var i det meste af 2016 udlejet til Sarpsborg i sit hjemland, men har altså fået en superstart på sin anden periode i Hobro.

Kort før tid satte Anders Holvad hjemmeholdets fjerde scoring i nettet, da han blev spillet helt fri midt for mål.

Undervejs mod den sikre sejr så Hobro endda ud til at få uventet hjælp i topstriden, da Næstved længe var foran mod rækkens nummer to, Skive.

Fem minutter før tid udlignede Skive dog ved Christoffer Østergaard, og i kampens overtid sørgede Magnus Jensen med 2-1-scoringen for den vigtige sejr, der låser Hobros forspring fast på to point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
10 køer fundet døde på ubeboet ø: Nu...
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx