Af - 08/03-16 11:54

Kevin Magnussens bil bedre end forventetKevin Magnussens bil bedre end forventet

Kevin Magnussens Formel 1-comeback bliver måske bedre end frygtet – Renault er positivt overrasket over bilen.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Det var med bange anelser, at Kevin Magnussens Formel 1-team gik ind til testkørslerne i Barcelona forud for holdets første sæson. Men Kevin Magnussen og Jolyon Palmer gjorde det bedre end frygtet.

- Skal vi være ærlige, så var vi overraskede. Vi er faktisk i ret god form, siger teamets chef-tekniker Bob Bell til Autosport.com efter at have kigget på test-resultaterne.

Magnussen kører tredjehurtigst i sidste test
Magnussen kører tredjehurtigst i sidste test

Han siger, at bilens pålidelighed har været rigtig god, og at den har været over forventning, når det kommer til, hvor tung den har været.

- Vi er tilfredse fordi den er bedre end forventet i forhold til vægten, siger han.

Nu har teamet en uge til at forbedre bilen ved hjælp af testresultaterne fra Barcelona, men ifølge Bob Bell, vil der ikke være de grundliggende store forskelle på den bil, der testede, og den bil, der stiller til sæsonstart i Melbourne næste weekend.

Til gengæld vil der være store overfladiske ændringer: Bilen skal nemlig lakeres i en ny farve. Det er endnu hemmeligt, hvordan Kevin Magnussens bil skal se ud. Men en ting er allerede afsløret: Lakken bliver mat og ikke med glans. Mat-lak er nemlig lettere.

Kevin Magnussen er næsthurtigst
Kevin Magnussen er næsthurtigst

Ifølge Autosport.com vil Renault kunne spare et halvt kilo på at droppen den glitrende lak til fordel for det matte look.

Og så skulle bilen til gengæld også være klar til at kæmpe med om VM-pointene, der bliver uddelt til de 10 første.

- Hvis vi sniger os ind i top 10, så vil vi nok være tilfredse med det, siger Bob Bell.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussens gode ry overbeviste barsk boss

LÆS OGSÅ: Lige nu: Kevin Magnussen kæmper for de sidste centimeter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx