Af Ritzau - 19/04-17 20:16; Opdateret: 19/04-17 22:09

BSV tilbage på sporet med dramatisk udesejr over TTHBSV tilbage på sporet med dramatisk udesejr over TTH

Efter nederlag i de to første kampe i slutspillet vandt Bjerringbro-Silkeborg onsdag ude over TTH Holstebro.

storybild

Nikolaj Markussen spillede en stor kamp, da BSV onsdag tog en vigtig udesejr over TTH Holstebro. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) sikrede sig onsdag aften en særdeles vigtig sejr i slutspillet i herrernes håndboldliga, 888 Ligaen.

På udebane mod TTH Holstebro tog gæsterne en kneben 26-25-sejr, der kom i hus på en scoring i sidste minut fra en storspillende Nikolaj Markussen.

BSV-spillerne havde på forhånd ryggen mod muren, da de inden onsdagens kamp havde tabt de to første kampe i slutspillet.

Med udebanesejren kommer BSV op på fire point efter tre kampe i sin slutspilsgruppe, hvilket er det samme antal som TTH Holstebro på andenpladsen.

På førstepladsen i de to klubbers gruppe ligger Ribe-Esbjerg med fem point.

I onsdagens opgør i Holstebro var det gæsterne, der kom bedst fra start. BSV sikrede sig hurtigt en føring på et par mål og gik til pause foran 15-11.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, og allerede efter ti minutters spil havde de vestjyske værter udlignet til 18-18.

BSV formåede at trække en smule fra mod slutningen af kampen, men det blev alligevel utrolig dramatisk til sidst.

Med et halvt minut tilbage af kampen scorede Nikolaj Markussen til en 26-25-føring til BSV, inden TTH Holstebro i den anden ende misbrugte en stor chance for at udligne i de døende sekunder.

Det blev dermed BSV-sejr, og Nikolaj Markussen kunne gå fra banen efter en stor kamp, hvor han blev noteret for ni scoringer.

Begge hold mangler at spille tre kampe i deres slutspilsgruppe.

KIF Kolding København jagtede de første point i slutspillet, da holdet senere onsdag tog imod GOG, som toppede klubbernes gruppe inden opgøret sammen med Aalborg Håndbold.

Hjemmeholdet gik til pause foran 14-12, men det lykkedes ikke at få point. GOG vandt opgøret 34-19 og tog den tredje sejr i træk i slutspillet.

GOG nåede dermed op på seks point for tre kampe, mens KIF Kolding København har nul point for tre kampe og må kigge langt efter en mulig DM-semifinale.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overvældende interesse for at se...
bt.dk
OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx