02/09-17 08:38

Medierne hylder Hareide efter 4-0: Ud af Olsens skyggeMedierne hylder Hareide efter 4-0: Ud af Olsens skygge

Åge Hareide ramte rigtigt med formation og holdopstilling, lyder det i kommentarerne efter 4-0 over Polen.

storybild

København. Efter halvandet år på posten lykkedes det endelig for landstræner Åge Hareide at forløse fodboldlandsholdets potentiale i storsejren på 4-0 over Polen fredag aften.

Sådan lyder det i mediekommentarerne efter kampen, hvor Hareide får ros for at have ramt rigtigt med både taktik og holdopstilling.

- Mod Polen passede det hele endelig sammen i en 4-3-3 formation med et væld opløftende indslag, skriver BT under overskriften "Velkommen tilbage, Danmark".

- For første gang, siden Åge Hareide tiltrådte som landstræner for Danmark og debuterede den 24. marts 2016, spillede det danske landshold en gennemført god landskamp.

Også Ekstra Bladet fremhæver, at landstræneren fandt frem til den rigtige opskrift efter at have prøvet mange forskellige spillere og formationer i sin landstrænertid.

- Åge Hareide har rokeret meget, eksperimenteret, men denne gang ramte han en opstilling lige i røven med tyngde i offensiven.

Jyllands-Posten så en dansk præstation med kraft og vildskab og en klar kant til landsholdets udtryk i de sidste år under Hareides forgænger i jobbet.

- Derfor var 4-0 sejren over Polen også Åge Hareides endelige opgør med Morten Olsens skygge. Olsen ville altid vælge teknikken og boldbesiddelsen frem for den fysiske råstyrke og attituden.

- Sådan var det i 15 år. Det er muligt, at landsholdet mod Polen stillede op i 4-3-3 som Olsen, men stilen var en helt anden, og så er talkombinationen jo ligegyldig,

Politiken kalder kampen en "kæmpelettelse og en triumf for Åge Hareide".

- Han får ikke karakter ligesom spillerne – men hvis han skulle have det, ville det være et 12-tal.

- Nordmanden satte det rigtige hold. Han havde gjort et fornemt forarbejde med at analysere modstanderne, vurdere sine egne spillere og sammensætte et slagkraftigt mandskab, der hang sammen fra første fløjt og spillede og optrådte på den måde, som landstræneren havde proklameret.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trods klub-succes: Medie sætter...
bt.dk
Konflikt kan koste Løkke magten: Se...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx