08/07-17 19:12; Opdateret: 08/07-17 23:09

Danske golfspillere falder tilbage i NordirlandDanske golfspillere falder tilbage i Nordirland

Portstewart. Det blev til en sløj dag på kontoret for de to tilbageværende danske golfspillere ved European Tour-turneringen Irish Open, der spilles i Nordirland.

storybild

Søren Kjeldsen var inden lørdagens tredje runde placeret som bedste dansker på 12.-pladsen. Den placering blev vekslet til en 29.-plads i løbet af tredje runde, som Kjeldsen samlet set gik i banens par på 72.

Efter turneringens tre første runder ligger Kjeldsen otte slag under par.

Danske Thorbjørn Olesen havde også en svær dag på de nordirske baner.

Han gik således banen i et enkelt slag over par og er nu tre slag under par samlet set. Olesen falder dermed ni placeringer ned til en samlet 62.-plads.

Helt i toppen af stillingen ligger amerikanske Daniel Im og spanske Jon Rahm. De to har begge gået de første tre runder i 17 slag under par.

Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy var ikke med i lørdagens tredje runde, da han fredag missede cuttet. Sidste år vandt McIlroy ellers turneringen, som han også selv er vært for via the Rory Foundation, der støtter børn i nød.

Danskerne Thomas Bjørn, Lasse Jensen samt Lucas Bjerregaard blev også siet fra fredag og er dermed ikke en del af finalerunderne.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx