Af Niels O. Hansen - 10/03-18 20:59

Jeanette Ottesen afslører stor drøm: 'Det vil være det største'Jeanette Ottesen afslører stor drøm: 'Det vil være det største'

Jeanette Ottesen drømmer om at slutte karrieren med OL i Tokyo, som i givet fald vil være den danske svømmestjernes femte OL.

storybild

Jeanette Ottesen drømmer om at slutte karrieren ved OL i Tokyo i 2020. (Billede: ALBERT GEA)

Og ikke nok med det.

Efter sidste løb skal hun være sammen med familien i skikkelse af den britiske mand, Marco Loughran, og deres fælles barn, Billie Mai, som kom til verden kort før jul sidste år.

»Jeg har et billede i hovedet af at svømme mit sidste løb til OL og bagefter løbe op på tilskuerpladserne og kysse Billie og Marco. Det har man set andre gøre før, og det vil jeg også. Jeg bliver helt emotionel, da det vil være det største. Det største af alt,« siger Jeanette Ottesen i et stort interview på sport.tv2.dk

Vejen dertil er dog ikke så let.

Egentlig var det meningen, at EM på kortbane i København i december sidste år skulle have været den nu 30-årige svømmers sidste konkurrence. Men graviditeten ændrede planerne. Og Billie-Mais ankomst har også ændret prioriteterne for Jeanette Ottesen.

Således slår hun fast, at hun ikke kan træne på samme måde, som hun gjorde i mange år. Og hun kan heller ikke stille op klokken 7 hver morgen foran bassinet. Simpelthen fordi hun og Marco også har lille Billie-Mai.

Derfor er det heller ikke en katastrofe, hvis det ikke lykkes at komme til OL i 2020.

»Alt handler om Marco og Billie nu, så hvis alt andet går galt, så har jeg dem,« fastslår Jeanette Ottesen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx