Gamle holdkammerater: Det bliver en svær kampGamle holdkammerater: Det bliver en svær kamp

René Toft Hansen står over for sin tidligere THW Kiel-holdkammerat, når han Frankrigs rutinerede Thierry Omeyer står på kassen mod Danmark i EM-finalen søndag.

storybild

René Toft Hansen (tv.) møder sine tidligere holdkammerat Thierry Omeyer i EM-finalen søndag. (Billede: Polfoto/Dresling Jens/DPA)

Det er målmandsstjernen mod stregstjernen, det er nordjyden mod franskmanden, men det er også tidligere holdkammerat mod tidligere holdkammerat, når René Toft Hansen og Thierry Omeyer unægtlig kommer i tæt kamp i EM-finalen søndag aften.

Spellerberg: Her er vi udfordret mod Frankrig
Spellerberg: Her er vi udfordret mod Frankrig

De to nåede at spille sammen i THW Kiel, efter Toft Hansen skiftede til den tyske mastodontklub fra AG København for halvandet år siden. Thierry Omeyer er efterfølgende skiftet til Montpellier.

Men de kender hinanden.

- Han er meget stærk, fysisk stregspiller, og han spiller meget stærkt i forsvaret. Men han spiller også godt i angrebet nu. I Kiel har han spillet rigtig godt. Jeg tror, han har lært meget af Marcus Ahlm, og han har en rigtig god træner, siger Thierry Omeyer til mx.dk

- Han er stregspiller, og det er altid svært at tage en stregspillers skud, fordi de afslutter meget tæt på. Men jeg spiller for at redde maksimum, siger den 37-franskmand, der har vundet otte guldmedaljer i VM-, EM- og OL-turneringer.

Kongefamilien melder ankomst til guld-finalen
Kongefamilien melder ankomst til guld-finalen

Her er, hvad René Toft Hansen siger om Omeyer:

René Toft Hansen:

- Det skal han jo nok sige. Det bliver en svær kamp. Det er længe siden, jeg har stået over for ham.

Landin og co.: Sådan undgår vi nyt finalekollaps
Landin og co.: Sådan undgår vi nyt finalekollaps

- Til træning har jeg stået over for ham og skudt nogle gange, og nogle dage lukker han fuldstændig af, og andre dage er han nemmere at snakke med. Men det er en målmand, vi helst ikke skal skyde i gang. For så bliver han rigtig svær at passere,

Finalen starter klokken 17.30.

LÆS OGSÅ: Sådan skal guldet fejres, hvis.....

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx