Af - 03/05-16 10:10; Opdateret: 03/05-16 10:30

Far Schmeichel og Beckham i rørende Kasper-hyldestFar Schmeichel og Beckham i rørende Kasper-hyldest

Peter Schmeichel lovpriste alle og enhver, da Kasper Schmeichel vandt Premier League med Leicester. Også David Beckham jubler.

Bildstrecke im Grossformat »

Peter Schmeichel er hamrende stolt over sønnen Kaspers sensationsmesterskab med Leicester. Det samme er David Beckham.

Det er den ubetinget største sensation i Premier Leagues historie, at Leicester City med danske Kasper Schmeichel på mål mandag aften er blevet engelske mestre.

Og mens rosende ord og respekt bliver sendt mod de blå ræve fra kendte og ukendte fra hele verden, var især den danske målmandslegende Peter Schmeichel i det nostalgiske hjørne.

Center for Ludomani: Guld til Leicester vil stimulere salget af odds
Center for Ludomani: Guld til Leicester vil stimulere salget af odds

- Stolt dækker slet ikke. Jeg kan ikke finde de rigtige ord. Eller, det kan jeg, men de blokerer nok min konto, hvis jeg bruger dem, skriver den store dansker på Twitter, kort efter at Leicesters mesterskab kom i hus.


Den tidligere Manchester United-målmand har selv vundet Premier League fem gange mellem 1993 og 1999. Og han husker tydeligt, da han vandt sit første mesterskab for 23 år siden. Det skete nemlig lidt på samme måde, som det nu er sket for sønnen Kasper.

Se Leicester-spillerne gå amok i det øjeblik guldet er hjemme
Se Leicester-spillerne gå amok i det øjeblik guldet er hjemme

- 2. maj 1993 er jeg 29 år gammel, vi spillede ikke selv, men vi vandt Premier League, fordi vores rivaler ikke vandt, tweeter den tidligere landsholdsmålmand.

- 2. maj 2016. Kasper Schmeichel er 29 år gammel, og Leicester spiller ikke, men de vinder også Premier League, fordi Tottenham ikke vinder, skriver den stolte far.Peter Schmeichel har endda gået skridtet videre og har skiftet profilteksten ud på sin Twitter-konto, så der nu blot står:

- Far til en Premier League-vinder.

Derudover har han smidt et billede op på sin Instagramprofil af sin kæreste, Laura von Lindholm, som er på vej på arbejde iført en blå Leicester-spilletrøje.

My darling schoolteacher is dressed for work😄#AsYouDo #Leicester #premierleague #champions

Et billede slået op af Peter Schmeichel (@pschmeichel1) den


Ny triumf for Leicester: Byens snookerstjerne vinder VM
Ny triumf for Leicester: Byens snookerstjerne vinder VM

Også en lang række tidligere og nuværende stjerner hylder de usandsynlige helte, efter at Tottenham spillede 2-2 i udekampen mod Chelsea og dermed gjorde det umuligt for sig selv at indhente Leicester.

En af dem er Peter Schmeichels tidligere holdkammerat David Beckham, der lagde et billede af en ung Peter Schmeichel og sønnen Kasper op på det sociale medie Instagram.

Ellevild fan i Leicester: Det overgår bryllup og barn
Ellevild fan i Leicester: Det overgår bryllup og barn

- Wow, hvem kunne have vidst det. Det er kun, få år efter at hans far vandt mesterskab efter mesterskab. Nu kan Kasper løfte det samme trofæ. Hvilket utroligt øjeblik for et hold, der fortjener dette øjeblik, skriver den tidligere Manchester United-spiller.


LÆS OGSÅ: Pavestolt Ranieri om titel: Det havde jeg aldrig forventet

LÆS OGSÅ: Taknemmelig Schmeichel: Jeg elsker mine holdkammerater

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Danskere søges til at teste buttplugs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx